Megerőszakoltak egy nőt a Nagykörúton – fotók alapján keresik az elkövetőket

keresés Nagykörút nemi erőszak rendőrség biztonsági kamera elkövető VII. kerület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eset még nyáron történt a Nagykörúton. Az egyik férfi megerőszakolt egy nőt, a másik pedig nézte. A rendőrség biztonsági kamerás felvételekkel keresi az elkövetőket.

Biztonsági kamerák rögzítették egy nemi erőszak feltételezett elkövetőit. A felvételek alapján a két férfit keresi a rendőrség – írja a hvg.hu a Budapesti Rendőr-főkapitányságra hivatkozva.

Íme, az egyik felvétel Forrás: police.hu

Az ismeretlen férfiak a gyanú szerint tavaly július 13-án hajnali fél 4 körül a Dob utca és az Erzsébet körút sarkán beszélgetésbe elegyedtek egy nővel, majd az egyik férfi megfenyegette, és akarata ellenére közösült vele, miközben a másik férfi figyelte az aktust.

A VII. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfiak valamelyikét felismeri, illetve hollétükről tud valamit, jelentkezzen a rendőrség honlapjánfelsorolt elérhetőségeken.

Legutóbbi egy győri kamaszlányt erőszakolt meg egy börtönből kiszabadult férfi, akit a lány apja elfogott. A részletekről ITTolvashatsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.