Durva! Már a házhoz szállítást is tiltják vasárnaponként

Forrás: Thinkstock -
webshop zárva tartás tiltás bolt vasárnap házhozszállítás rendelés Nemzetgazdasági Minisztérium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A boltok vasárnapi zárva tartása után kiderült, a házhoz szállítást is betiltják a webshopoknak és üzleteknek.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, március 15-től zárva lesz a boltok többsége vasárnap. Most kiderült az újabb csapás: a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint vasárnap rendelni sem lehet majd.

Forrás: Thinkstock

Pontosabban rendelni igen, de a webshopok és a boltok az árut nem szállíthatják ki, mert az már kereskedelmi tevékenységnek minősül, amit a törvény tilt – írja az Origo, ahol azt is megnézheted, hol tudsz majd vásárolni márciustól.

Te mikor oldod meg a bevásárlást márciustól?

A Life.hu olvasóinak többsége szombaton vásárol majd be - ha még nem szavaztál, ITT megteheted!

Vége a gyorshajtásnak és a trükközésnek! Jönnek az új, mindent látó traffipaxokhttp://www.life.hu/news/20150105-uj-traffipaxokat-vetnek-be-januarban-amelyek-minden-szabalysertest-trukkozest-gyorshajtast-latnak.htmlA modern, mindent látó sebességmérőket januárban már bevethetik. Most teszteli a készülékeket a rendőrség.NewsMegvan 2015 madara: a fostos bugybókahttp://www.life.hu/news/20150105-2015-ben-az-ev-madara-a-bubos-banka-lett.htmlA Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület idén is megválasztotta az év madarát: idén – immár harmadszorra – ismét a búbos banka, népies nevén fostos bugybóka lett.NewsOrigoSzerdán ismét támad a brutál hideghttp://www.life.hu/news/20150105-ismet-lehules-jon-szerdan-minusz-17-fok-is-lehet-kozben-egyre-tobb-helyen-havazik.htmlIsmét lehűlésre kell számítani a következő napokban. Szerdán lesz a leghidegebb. Előtte még havazást is jósolnak. Győrött például már szakad a hó.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.