Gáspár Bea életét valaki ellopta

Forrás: Facebook/Gáspár Győzike -
WhatsApp Bea asszony Facebook Gáspár Győző visszaélés csaló Cicciolina Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bea asszony kiakadt, miután valaki az ő nevében posztolgat rendszeresen Facebookon. Közben Cicciolina identitását is ellopták.

Két hónapja regisztrált valaki a Facebookra Gáspárné Balla Beáta néven egy róla készült, régebbi fotóval – mondta a Borsnak Győző felesége, aki Facebookon nem, csak Instagramon van fent. A csaló - aki valószínű, az ismerőse lehet - ellopta és kamu beírásokhoz mellékelte Bea asszony képeit.

Forrás: Facebook/Gáspár Győzike

„Most már betelt a pohár, mert sokan abban a tudatban vannak, hogy én kezelem azt a Facebook-oldalt, és ott írtak nekem: jótékonysági rendezvényre vagy tévéműsorra kértek fel, interjúra hívtak. Ez a személyiségrabló pedig a nevemben válaszolgatott mindenféle hülyeséget, amiről csak utólag értesültem. Emiatt lemaradtam több lehetőségről" – fakadt ki a lapnak Gáspárné, aki állítása szerint már jelezte a problémát a Facebook szakembereinek, de nem történt semmi. "Egyelőre sejtelmünk sincs, ki lehet az, aki képtelen a saját életét élni, és az enyémet majmolja" – tette hozzá.

Nem Bea asszony az egyetlen híresség, akinek nevével visszaéltek az interneten. Cicciolina, aki a minap sosem látott gyerekkori fotókat osztott meg magáról, teljesen kiakadt, amikor december elején felfedezte, hogy a WhatsAppon használják a nevét, Staller Ilona Cicciolinát, ráadásul egy férfi, aki még a telefonszámát is publikussá tette. Ilona szerint csak egy őrült lehet, aki ezt tette és feljelentette a rendőrségen.

Korábban Weisz Fannira, R. Kárpáti Péterre, Hernádi Juditra és Ihos Józsefre is lecsaptak már a csalók.

Titokban összeköltözött a VV6 szerelmespárja http://www.life.hu/bulvar/20150106-vv-iza-es-vv-krisztian-budapesten-osszekoltozott.html Együtt élnek a VV 6 szereplői, VV Iza és VV Krisztián, akik lassan egy éve alkotnak egy párt. TV + Bulvár Origo Meghalt Gábor Zsazsa milliárdos lánya - vajon kié lesz az örökség? http://www.life.hu/bulvar/20150106-meghalt-gabor-zsazsa-es-a-milliardos-lanya-de-kie-lesz-az-orokseg.html Francesca Hiltont - Gábor Zsazsa és a Hilton szállodaláncot alapító Conrad Hilton lányát - 67 évesen Los Angelesben érte a halál. Így nem fog többé harcba indulni magyar származású édesanyja vagyonáért... TV + Bulvár -- Egyre piszébb Sarka Kata orra, talán a Radírpók garázdálkodik? http://www.life.hu/bulvar/20150105-egyre-csak-fogy-sarka-kata-orra.html Sarka Katának nemcsak a teste, de az orra is fogy. A Life.hu márciusi fotóján még elég hangsúlyos Kata szaglószerve, ami decemberre piszévé szelidült. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.