Kamerán figyeli alkalmazottait MÁZS

Forrás: Facebook/Imázs Club & Restaurant -
étterem Mészáros Árpád Zsolt kamera alkalmazott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lazíthatnak egy pillanatra sem Mészáros Árpád Zsolt alkalmazottai, a főnök folyamatosan kamerán keresztül figyeli őket. A színész bárhonnan és bármikor betekinthet a belvárosi étterembe, elég ehhez elővennie a mobiltelefonját. 

MÁZS megmutatta kollégánknak, hogyan tudja figyelni mobiltelefonján keresztül étterme működését. Az Operettszínház vezető színésze számára biztonságot jelent, hogy több lábon áll és nem csak a színházi fellépéseire támaszkodik. Étterme mellett egy nemzetközi cég kreatív menedzsereként is dolgozik.
„Sohasem lehet tudni, mikor mire van szükség, a színház mellett mindig volt valami, amibe belevágtam, érdeklődő, nyitott ember lévén. Azt pedig teljesen természetesnek tartom, hogy ha már nem tudok mindig jelen lenni az éttermemben, akkor legalább követni tudjam a működését. Nemcsak azért praktikus, hogy látom, mi történik, hanem azért is, mert a felvételek visszanézésével világossá válnak a történések" magyarázta MÁZS, akinek nemrég pont a kamerák felvétele segített abban, hogy egy besurranó tolvajt azonosítsanak.

Forrás: Facebook/Imázs Club & Restaurant

„Volt egy volt olyan este, amikor egy besurranó tolvaj a hátsó ajtón belopakodott és elvitte a kisegítő személyzet táskáját. Visszanéztük a felvételeket és egy jól szituált hölgyet fedeztünk fel akció közben. Átadtuk a felvételeket a rendőrségnek. De bármit tudok rögzíteni és figyelni, az alkalmazottakat szerencsére nem stresszeli, hogy folyamatosan figyelem őket. Az meg kifejezetten jó, hogy igyekeznek mindig a legjobb formájukat hozni. Amúgy az életben sokkal jobban be vagyunk kamerázva, szinte mindenhol, a közterületeken, a plázákban."

Nem ő az egyetlen, aki kamerán keresztül ellenőriz

Frei Tamás is a távolból tartja szemmel kávézója működését és Erdélyi Mónika is kamerákkal szerelte fel évekkel ezelőtt működő szépségszalonját.

MÁZS újra két végén égeti a gyertyáthttp://www.life.hu/bulvar/20140408-meszaros-arpad-zsolt-a-budapesti-operettszinhaz-szinesze-fogadalma-ellenere-ismet-ivott-alkoholt.htmlNem bírta sokáig - Mészáros Árpád Zsolt máris megszegte fogadalmát, miszerint soha többé nem iszik.TV + Bulvár--MÁZS: "Megmérgeztek!"http://www.life.hu/bulvar/20131018-meszaros-arpad-zsolt-az-operettszinhaz-szinesze-poharaba-partidrogot-tettek.htmlMintahogyan megírtuk, a hétvégén kórházba került Mészáros Árpád Zsolt. Eleinte még megfázásról és hangszálgyulladásról szóltak a hírek, később újabb találgatások láttak napvilágot, amelyek szerint MÁZS poharába partidrogot tettek. Amíg tegnap a Life.hu megkeresésére az Operettszínház sajtóosztálya úgy reagált, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudják a partidrogról szóló híreket, addig ma maga a színész tálalt ki a történtekről.TV + BulvárMÁZS az év férfi főszereplőjehttp://www.life.hu/bulvar/20130625-meszaros-arpad-zsolt-az-ev-ferfi-foszereploje.htmlHétfőn este az Operettszínház átadta az év legnépszerűbb művészeinek járó díjakat. A Life.hu is ott volt az eseményen.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.