Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Erzsébet tér bontás karácsonyfa rászoruló tűzifa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Erzsébet téren álló különleges, tűzifából álló karácsonyfát lebontották. Három rászoruló családhoz kerül a fűtőanyag.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, különleges, tűzifából álló karácsonyfát állított a Design Terminál, a Hello Wood alkotócsapat és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Erzsébet téren. A fát Vízkeresztután lebontották, a faanyag pedig rászorulókhoz kerül, akiknek így biztosítva lesz a téli tüzelés.

Forrás: Facebook/Hello Wood

„Végeztünk a bontással, az utolsó kocsik is megpakolva az összesen 150 mázsányi tűzifával, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Design Terminál munkatársaival irány végre a családokhoz!" olvasható a Hello Wood Facebook oldalán.

A 4,5 méter széles, 11 méter magas installáció 5000 db, összesen 150 mázsányi tűzifából épült meg. A tervezők célja az volt, hogy olyan karácsonyfát állítsanak a budapesti közösségnek, amely nem csupán látványos, de az egymásra figyelést is szimbolizálja.

A különleges fára még külföldön is felfigyeltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.