Angelina Jolie a pápával találkozott - fotó!

Forrás: NORTHFOTO -
Ferenc pápa találkozás Unbroken Angelina Jolie Vatikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A katolikus egyházfő, Ferenc pápa fogadta a Vatikánban az Oscar-díjas színésznőt, Angelina Jolie-t, miután levetítették új filmjét.

Sosem látott fotók Angelina Jolie-ról!

Nemrég különleges felvételek kerültek elő a fiatal Jolie-ról. A szexi képekért katt IDE!

Nagy megtiszteltetésben volt része Angelina Jolie-nak, aki csütörtökön találkozott a pápával a Vatikánban, ahol legújabb filmjét az Unbrokent (Rendíthetetlen) vetítették le. A vetítésen az egyházfő nem vett részt, de a bemutató után rövid időre fogadta a színésznőt. „Óriási öröm és megtiszteltetés, hogy a filmemmel meghívtak a Vatikánba" – kommentálta a rendező-színésznő, aki egyébként nem tartja magát vallásosnak.

Forrás: NORTHFOTO

A film Louis Zamperini amerikai olimpikon és második világháborús hős életéről szól. Az Oscar-díjas hírességet hat gyermeke közül két lánya, Zahara és Shiloh is elkísérte Rómába. A Rendíthetetlen című filmet február 5-től játsszák a magyar mozik.

Angelina korábban II. Erzsébet brit királynővel is találkozott, akitől kitüntetést vehetett át a szexuális erőszak áldozatainak megsegítéséért kifejtett tevékenységéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.