Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrség baleset főváros ónos eső balesetveszély Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság óvatosság csúszás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éjszakai ónos eső miatt a főváros több útja is csúszóssá vált, a rendőrség fokozott óvatosságra inti az utakon, járdákon közlekedőket.

Az erősen csúszós utak miatt fokozott óvatosságra hívja fel a figyelmet a Budapesti Rendőr-főkapitányság – írja az Origo. Az éjszakai órákban hullott ónos eső miatt a főváros több útja is balesetveszélyessé vált, ami miatt a rendőrség arra kéri az autósokat, hogy az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezessenek. Az ország több pontján változó halmazállapotú csapadék esik, az autópályák általában vizesek, sónedvesek.

Forrás: MTI/Komka Péter

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság több balesetről is beszámolt: a 44-es főúton Kunszentmárton és Öcsöd között 5 kamion és egy személyautó karambolozott, Az M5-ös autópályán A Röszke felé vezető oldalon a 43-as kilométernél, Budapest felé pedig az 58-as és az 53-as kilométernél több megcsúszásos baleset történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.