Eltorzult fejjel kampányol Ördög Nóra és Majka a Rising Star mellett

Forrás: www.facebook.com/majkahivatalos -
szelfi Majka grimaszolás Rising Star Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 nagyágyúi mindent bevetnek, hogy a nézők a Rising Star esti adását válasszák a tévéből. Még az eltorzult fej sem akadály.

Ördög Nóra és Majka a Rising Star műsorvezetői továbbra is az egyik legjobb műsorvezető-páros a magyar csatornákon. A két nagyágyú között működik a kémia, remekül elszórakoztatják egymást - és így bennünket is, beszólogatnak a másiknak. Vérprofik, akik még arra is képesek, amire sok celeb nem: a legvállalhatatlanabb fejjel pózolnak a kamerák előtt. Mert ők ilyenek. Még akkor is jó ezt látni, ha az egész kitalált kommunikáció része.

Forrás: www.facebook.com/majkahivatalos

Meddig vadulhat még Ördög Nóra?

"Nórira úgy gondolnak a nézők, mint egy édes, aranyos nőre, ami igaz is, ám ő ennél sokkal több. Egy igazi kaméleon, rengeteg arca van, nagyon vagány, remek humorral, így igyekszem más oldalról is bemutatni őt a közönségnek. Hozzá simán passzol egy konszolidáltabb, kislányos ruha, de a dominaszerkó is!" - mesélte a Life.hu-nak a Rising Star stylistja. Cikkünket itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.