Dodi al-Fayed terhesség színdarab Párizs színház James Hewitt babavárás Lady Diana Diana hercegnő szerető autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nemrég bemutatott színdarab állítása szerint a néhai Diana hercegnő gyermeket várt Dodi Fayedtől, amikor a halálos autóbalesete történt Párizsban.

Egyesek szerint túl messzire ment az a nemrég Londonban bemutatott színházi darab, amely a néhai Diana hercegnő életét és tragikus halálának körülményeit dolgozza fel.

Forrás: AFP/Johnny Eggitt

A Truth, Lies, Diana (Igazság, hazugság, Diana) címet viselő mű rendezője és egyben szereplője, Jon Conway állítása szerint a hercegnő halálakor készült nyomozási dokumentumokat, illetve két volt szeretőjével, James Hewitt-tal és Paul Burrell-lel készült interjúkat használta fel a darabhoz.

Annak idején visszautasították a feltételezést, miszerint Diana hercegnő gyermeket várt Dodi Fayedtől, amikor 1997-ben autóbalesetet szenvedett Párizsban. Conway állítása szerint azonban sikerült megszereznie a várandósságát alátámasztó dokumentumokat egy orvos volt barátnőjétől abból a kórházból, ahol Dianát halottnak nyilvánították.

54 éves lenne idén a szívek királynője

Immár 18 éve, hogy nincs köztünk Lady Diana - a Life.hu anno ITT emlékezett meg a néhai hercegnő születésnapjáról.
Kitálal az egykori szóvivő: ilyen volt Diana és Károly házasságahttp://www.life.hu/intim/20140922-diana-es-karoly-hazassaga-megromlasarol-irt-botranykonyvet-az-udvar-egykori-szovivoje.htmlDickie Arbiter 12 évig volt a brit udvar szóvivője, minden titkot ismer Dianáról és Károlyról. Hamarosan megjelenő leleplező könyvében kifejti, milyen volt a néhai Lady Di és Károly házassága a színfalak mögött.Intim--Alkoholmegvonás segített Diana hercegnőnek szépsége megőrzésébenhttp://www.life.hu/trend/20140812-diana-hercegno-szepsegapolasi-trukkjei-kiderultek.htmlLady Diana egykori sminkmestere, Mary Greenwell osztotta meg az egykori hercegnő szépségápolási rutinjait.Trend--Diana meg akarta öletni Kamillát? Eddig sosem hallott, megrázó részletekről ír egy könyvhttp://www.life.hu/news/20140908-diana-walesi-hercegnorol-keszult-egy-sokkolo-oneletrajzi-konyv-amely-negativ-szinben-tunteti-fel-ot.htmlA néhai Diana hercegnő életéről, fóbiáiról, és mint Harry herceg gyermekkorának megkeserítőjéről ír egy sokkoló kötet, amely a királyi család önéletrajzírójának tollából született. Tényleg ilyen volt a valóságban a Szívek királynője?News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.