Kállay-Saunders András fellélegezhet - Nincs bizonyíték ellene

Magyar György Mokka verekedés bizonyíték per Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs vége még Kállay-Saunders ügyének, de jó eséllyel megússza a verekedést. 

Kállay-Saunders András végre megnyugodhat, ugyanis az ügyészség nem talált elegendő bizonyítékot a vádemeléshez a verekedésbe keveredett énekes ellen. András és ügyvédje, Magyar György a Mokkában beszéltek a kínos ügyről. Magyar elmondta, az ügynek biztosan lesz majd folytatása, és Andrásnak minden bizonnyal bíróság elé kell állnia majd. Hozzátette, az énekes jogos védelmi helyzetben cselekedett, így valószínűleg nem lesz büntethető.

Forrás: Kállay-saunders András/Facebook

András szerint nincs és nem is lesz ellene bizonyíték, mivel nem tett semmi rosszat. Hozzátette, ha egy barátja bajba kerül, ezután sem nézné tétlenül, megvédné. A teljes beszélgetést az alábbi videóban nézheted meg:

Tóth Gabi csúnyán beszólt Rúzsa Magdinak, ByeAlexnek és Kállay-Saunders Andrásnak ishttp://www.life.hu/bulvar/20141205-toth-gabi-egy-koncerten-kozolte-ha-novere-all-az-eurovizios-dalfesztival-szinpadara-akkor-vegre-egy.htmlTóth Gabi és Tóth Vera együtt adtak koncertet szerda éjszaka egy budapesti szórakozóhelyen, ahol Vera bejelentette, indul a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. Húga pedig ki is fejtettez ezzel kapcsolatos véleményét.TV + Bulvár--Egy hajszálon múlt Tolvai Reni és Kállay-Saunders közös nyaralásahttp://www.life.hu/bulvar/20140805-tolvai-reni-enekesno-es-kallay-saunders-andras-enekes-kozos-kepe-a-kretai-nyaralasrol.htmlMegérkezett Krétára Tolvai Reni és szerelme, Kállay-Saunders András. A két énekes mögött nehéz év van és most végre kettesben pihenhetnek egy hetet a görög szigeten, Krétán. Pedig nagyon necces volt, hogy egyáltalán sikerül-e a közös nyaralás, ugyanis Andrásnál csak egy hajszálon múlt, hogy fel tudott szállni a repülőgépre.TV + Bulvár--Nem indul az Eurovíziós Dalfesztiválon Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/bulvar/20141031-kallay-saunders-andras-enekes-nem-indul-jovore-az-eurovizios-dalversenyen.htmlA tavalyi remek szereplés után az énekes úgy döntött, jövőre nem próbálkozik az Eurovíziós Dalfesztiválon, hanem átadja másoknak a terepet.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.