Nem érzett rá a dubaji közlekedésre Danny Blue, hatalmas hibát vétett

tévécsatorna Dubaj közlekedés Danny Blue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikeresnek mondható Danny Blue mentalista bemutatkozó kisfilmje, ami tavaly tavasszal került fel a világhálóra, itt talált rá egy dubaji producer. Meghívták egy beszélgetős műsorba, ahol 10 percig ismertette a Közel-Keleten ismeretlen műfajt, majd teljesen a hatása alá vonta a műsorvezető hölgyet, amikor belenézett a gondolataiba.

Lehet, hogy Danny Blue lesz az arab országok új sztárja, ugyanis teljesen a hatása alá vonta mentalista tevékenységével a nézőket. A műsor után máris több országban érdeklődnek utána Dohából, Kairóból.

„50 millióan látták az adást, ez hatalmas szám, a Skynews csatornáján is ezt nézték a legtöbben. Elmondhatom, hogy nagyon tetszett mindenkinek, amit előadtam. A mentalista fogalom ismeretlen a Közel-Keleten, aggódtam kicsit, ugyanis fél éve lefejeztek egy bűvészt Szaúd-Arábiában. Így nagyon óvatosan fogalmaztam, de amikor látták, hogy ez a műfaj az emberismeretre, megfigyelésre épül, nyitottabbak lettek. A műsor után szinte mindenki megrohamozott, hogy fotózkodjon velem és megtudják, sikeres lesz-e a jövőjük” – árulta el Danny, aki egy hetet töltött Dubajban, de nem sokat látott a városból, ugyanis kapcsolatokat épített, rengeteg nemzet képviselőjével találkozott.

Forrás: SkyNews

„Egyedül mentem, luxuskocsit küldtek értem és a szállodámat is fizette a csatorna, de pár napig inkább egy barátomnál laktam. A legsokkolóbb élményem az volt a városban, amikor a metróban beszálltam a nők számára fenntartott kocsiba, ahol döbbenten meredtek rám a hölgyek” - tette hozzá Danny Blue, akit meghivtak februárban az olajbárók báljára.

„Őrült pazarlás, ami itt megy!" Dubajozni vitte családját Klapka Györgyhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-klapka-gyorgy-dubajba-vitte-csaladjat-szerinte-orult-pazarlas-folyik-ott.htmlKlapka György Dubajozni vitte családját, de ami ott fogadta, az még a sokat tapasztalt aranyszakértőt is meglepte.TV + Bulvár--Dubaj nem csak a luxus és a felhőkarcolók városahttp://www.life.hu/lifeutazas/20141120-dubaj-nem-csak-a-luxus-es-a-felhokarcolo-varosa.htmlDubaj neve összefügg a gazdagsággal, a világ legkülönlegesebb felhőkarcolóival, a luxusautókkal és a fehér homokos tengerparttal. Aki még nem járt itt, azt gondolhatja, hogy a városban csak az elmúlt 15 év építészeti remekeivel találkozhat, és ez lehet, hogy nem tűnik túl izgalmasnak az európai városképhez szokott utazónak. Eláruljuk, Dubajnak van egy másik arca is, amely máig megőrizte az arab világ kultúráját.UtazásOrigoGyémántalakú luxusvillamos jár Dubajbanhttp://www.life.hu/news/20141113-luxusvillamost-adtak-at-dubajban-ez-a-kozel-kelet-elso-villamosvonala.htmlÁtadták az Egyesült Arab Emírségek első villamosvonalát Dubajban. A luxusszerelvényeken első osztályú kocsik is vannak, a megállók pedig légkondicionáltak.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.