Friderikusz helyett Ördög Nóra vezeti Az ének iskoláját - A zsűri is változik

Forrás: TV2 -
Caramel csere Az ének iskolája Ördög Nóra Friderikusz Sándor változás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több csere is lesz a tavasszal induló Az ének iskolájában. Friderikusz Sándor helyett Ördög Nóra vezeti a műsort, a zsűriben pedig Caramel értékeli a gyerekeket Király Viktor helyett.

Jó ideje nem titok, hogy Friderikusz Sándor nem vállal több évadot Az ének iskolájában, a Bors információi szerint Ördög Nóra veszi át a stafétát. A csatorna választása nem véletlen, a szerepet mintha a Rising Starra szerződtetett, kétgyermekes édesanyára, Ördög Nórára szabták volna. A csatorna egyelőre nem erősítette meg a lap információit.

Forrás: TV2

Azt is tudni lehet, hogy Király Viktor helyére Caramelt ültetik a zsűribe. A Bors úgy tudja, Viktor nem önszántából hagyja el a műsort, mennie kellett. Az énekes azonban így magyarázza: "Az igazság az, hogy idén olyan sok egyéb feladatom lesz, hogy nem tudtam volna részt venni minden forgatáson. Azt éreztem felelős döntésnek, hogy másra bízom a feladatot. Én kértem meg Caramelt, aki friss apuka, ezért jól ért a gyerekekhez, hogy vállalja el helyettem a feladatot" - nyilatkozta titokzatosan.

Rising Star: Mennyire átlátszó Ördög Nóra ruhája? Majka szerint eléggéhttp://www.life.hu/trend/20150111-ordog-nora-feher-ruhaja-a-rising-star-elo-adasaban.htmlSzerintünk maximum átsejlik. Átlátszónak azért nem neveznénk. Miért?Trend--Eltorzult fejjel kampányol Ördög Nóra és Majka a Rising Star melletthttp://www.life.hu/bulvar/20150111-majka-es-ordog-nora-grimaszolnak-a-rising-star-adasa-elott.htmlA TV2 nagyágyúi mindent bevetnek, hogy a nézők a Rising Star esti adását válasszák a tévéből. Még az eltorzult fej sem akadály.TV + Bulvár--Ördög Nóra Majkának: "Olyan bunkó vagy!"http://www.life.hu/bulvar/20141214-ordog-nora-a-rising-starban-lebunkozta-majkat.htmlValószínűleg a csöcsözés mellett a bunkózás is belefér a Rising Star műsorvezetőinek szókészletébe. Ördög Nóra élő adásban bunkózta le Majkát az egyik versenyző, Singh Viki produkciója után.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.