Micsoda színek! Káprázatos napfelkeltét fotóztak ma reggel

varázslat napfelkelte Hajdúsámson vörös égbolt Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos napfelkeltében gyönyörködhettek ma azok, akik korábban keltek. Ha lemaradtál róla, most megnézheted te is!

Vörösben úszott az égbolt – ilyen gyönyörű napfelkeltét produkált a természet kedd reggel idehaza. Az alábbi fotó Hajdúsámsonon készült. Micsoda színek!

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

De Budapesten is hasonlóan varázslatos égi jelenségnek lehettünk tanúi:

Forrás: Life.hu

Ami a következő napok időjárását illeti: ma túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. A több helyen élénk délnyugati szél napközben a Balaton térségében, valamint Zala és Somogy megyékben megerősödhet. A hőmérséklet csúcsértéke általában 5 és 10 fok között alakul. Késő este -2, +5 fok valószínű, a Dél-Dunántúlon lesz az enyhébb az éjszaka.

Szerdán reggelre többfelé párássá válik a levegő, és az éjszaka képződő köd főleg az ország északi, északkeleti részében helyenként csak nagyon lassan szűnik meg. Máshol a fátyolfelhős ég mellett szűrt napsütésre számíthatunk, de délutántól északnyugat felől átmenetileg megvastagszik a felhőzet, főleg az esti órákban már kisebb eső is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet a párás, ködös helyeken 1 és 6, máshol 7 és 12 fok között alakul, délnyugaton lesz a melegebb – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.