Mesterségesen gerjesztett konfliktus vagy szakmai féltékenység? Ördög Nóra és Liptai Claudia így vélekedik

Forrás: Tv2 -
TV2 Tatár Csilla Liptai Claudia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két dudás egy csárdában? Így emlegetik újabban a TV2 két műsorvezetőjét, Ördög Nórát és Liptai Claudiát. De vajon hogy viszonyul egymáshoz a csatorna két húzóarca? 

Amióta Ördög Nóra a TV2-höz igazolt, egyre-másra röppenek fel azok a pletykák, hogy a fiatal műsorvezetőnő miatt nem rúghat labdába más a csatornánál. Tatár Csilla például azzal indokolta a távozását, hogy nem kapott olyan műsort, amire vágyott, most pedig úgy tűnik, elegendő show híján - mégsem indul el tavasszal a Big Brother és a Sztárban sztár - Liptai Claudia sem kap komolyabb feladatot. Most Nóra vezeti a Rising Start, és az Az ének iskoláját is rábízták.

Fotó: Tv2

A Bors úgy tudja, hogy Ördög Nóri és Claudia között a kezdetektől feszült a hangulat, épphogy üdvözlik egymást, soha nem keresik a másik társaságát.

A kialakult helyzetet nem hagyta szó nélkül Nóra sem: "Ez mesterségesen gerjesztett konfliktus, aminek semmilyen alapja nincs. Claudiával többször találkoztam, nincs közöttünk nézeteltérés vagy feszültség. Profi műsorvezetőnek tartom, más stílust képviselünk, úgy gondolom, mindkettőnknek helye van a csatornánál" – nyilatkozta a napilapnak.

Forrás: Istvan Ruff

Claudia pedig így vélekedik: "Nórit továbbra is nagyon tehetséges műsorvezetőnek tartom. 12 éve vagyok a TV2 csapatának tagja, Nóri fél éve érkezett. Sem érkezése előtt, sem azóta fel nem merült bennem, hogy vetélytársnak tekintsem őt, vagy bárki mást. Mert ebben a szakmában pont az a lényeg, hogy a tehetség, az egyéniség egyszeri és megismételhetetlen."

Forrás: TV2


A csatorna sem lát okot az aggodalomra amiatt, hogy Claudia feladat nélkül maradt. "Indokolatlan feszültséget gerjeszteni a két műsorvezető között, Claudia és Nóra tisztelik egymást, jó viszonyban vannak. Claudia nem szorul háttérbe: ő kiemelten fontos műsorvezető, és vele együtt tervezzük a stratégiánkat. A tavaszi műsorainkat februárban fogjuk bejelenteni, a mostani helyzet sem indokolja, hogy előre elmondjunk mindent, nem szoktunk ilyet tenni. Claudia jelenleg is látható a Jóban Rosszban-ban, és ez így lesz egész évben" – reagált a TV2.

Ti melyik műsorvezetőt kedvelitek jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.