Nők, akik először pisilnek állva – Videóban az eredmény

nők férfi vécé videó pisilés állás tölcsér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valóban könnyebb állva pisilni? A Buzzfeed vicces kedvű szerkesztői kiderítették négy bevállalós hölgy segítségével. Videó következik.

Te is irigykedsz a párodra, aki bárhol tud könnyíteni magán? Igen, nekünk, nőknek ilyen szempontból kissé nehezebb dolgunk van a pisiléssel. Tudta ezt jól a Buzzfeed is. Az amerikai internetes oldal ezért négy kíváncsi és bevállalós nőt kért meg arra, hogy próbálják ki a rózsaszín köntösbe bújtatott tölcsért, amellyel elvileg ők is ugyanúgy tudnak pisilni, akár a férfiak. Íme, a videó:

A tapasztalatok nem arattak osztatlan sikert. Egyesek imádták, bár a csöpögéssel nem tudtak mit kezdeni, illetve a nadrágba helyezett csövet kicsit kényelmetlennek érezték, egy másik hölgy a használati utasítást hiányolta. A lila hajú lány a pisilés Pavlovi reflexéről beszélt: még a tölcsérrel is le kellett guggolnia először ahhoz, hogy „beinduljanak a folyamatok." Mint kiderült, nem is olyan könnyű állva könnyíteni magunkon, hiszen nehéz beletalálni a vécécsészébe. Ezek után bátran kijelenthetjük, hogy ma is okosabbak lettünk.

Nincs több mellépisilés! Trendi világító vécécsészére akadtunk http://www.life.hu/news/20141103-uj-talalmany-a-vilagito-wc-csesze-ami-led-lampai-mozgasra-gyulladnak-fel.htmlA legújabb találmány nagy segítség lehet az éjszaka WC-re járó férfiaknak - persze nőknek is. Mi gyönyörködünk, ők pedig jobban beletalálnak.News--A spórolás új fajtája: pisilj a zuhany alatt! Te bevállalnád?http://www.life.hu/news/20141010-a-menj-az-aramlattal-kampany-ket-egyetemi-hallgato-debs-torr-es-chris-dobson-nevehez-kotheto.htmlEgy brit egyetem diákjai arra ösztönzik az embereket, hogy a vécé helyett a tus alatt pisiljenek. Hogy miért? Nos, eláruljuk.News--Tigrispéniszleves és páviánpisi: mire vagyunk képesek a jó szexért?http://www.life.hu/intim/20141003--bizarr-afrodiziakumok-a-vilag-minden-tajarol-tigrispenisz-leves-es-pavianpisi.htmlVannak, akik az osztrigára esküsznek, mások csokoládét majszolnak, vagy vörösbort isznak, hogy felpörgessék a szexuális életüket. Szerte a világon azonban ennél jóval őrültebb afrodiziákumok is léteznek, amelyek első hallásra nem tűnnek túl bizalomgerjesztőnek, ezért többségük csak erős gyomrúaknak ajánlott. Ha kíváncsi vagy arra, milyen furcsaságokat hajlandóak elfogyasztani egyes kultúrákban a libidó serkentésére, a Life.hu most összegyűjtötte a legőrültebb stimulálókat!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.