Váratlan fordulat a ValóVillában! Összekuszálódtak a szálak

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
szuperképesség VV Edina VV7 VV Laci VV Dani VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dani az éjszaka folyamán megkongatta a vészharangot, azaz felhasználta szuperképességét. Levette Laciról a védettséget jelentő lila kendőt.

A szuperképességek, amik ebben a szériában lettek először bevezetve, izgalmasabbá teszik a játékot. Így történhetett meg az éjjel, hogy a szálak váratlanul alaposan összekuszálódtak, és a ma esti kihívás előtt egy új helyzet áll elő. A kihívó, Zsuzsa eredetileg a védettséget élvező Lacival szeretett volna párbajozni, de tudjuk, hogy Daniban és Edinában is gondolkodott. Most három ember közül választhat, ráadásul a szerelme is veszélybe került. Valószínűleg ez lesz a VV legérdekesebb párbaja.

VV Zsuzsa, VV Dani, VV Edina Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

És hogy mi volt a villalakók első reakciója a váratlan lépésre?

Dani, aki szerint ez a tett gyávaságnak tűnhet, úgy gondolja, egészen egyszerűen csak taktikai okokból vette le a kendőt. "Feleslegesen nem fogok kimenni párbajozni, ha van egy ilyen lehetőség a kezemben" - kommentálta a döntését.

Laci szerint ez gerinctelen húzás volt Dani részéről, de állítólag érezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.