Forró buliban rázta Miamiban Kelemen Henrietta és a többi szépség - fotó

Forrás: Facebook/Tímea Vajna -
buli Miss Universe Hungary szépségkirálynő Miami Kelemen Henrietta Miss Universe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Universe nemzetközi mezőnye már a verseny helyszínén, Miamiban van, köztük a magyar győztes Kelemen Henrietta is, aki társaival egy hatalmasat bulizott.

Ahogy a Life.hu is megírta , Kelemen Henrietta már megérkezett Miamiba, ahol január 25-én rendezik meg a Miss Universe világversenyt. A pazar városban összegyűlt szépségek - köztük a magyar győztes, Kelemen Henrietta - a megfeszített munkatempó és készülődés közben időnként buliznak egyet. A partiról, ahol a lányok szemmel láthatóan jól érezték magukat, Vajna Tímea, a lány "gardedámja" posztolt fotót közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Tímea Vajna

„Ilyen a buli a missekkel Miamiban" – írta a kép mellé Timi, aki bizonyára reménykedik benne, hogy Henrietta is hasonlóan remek eredményt ér el, mint amilyet Kulcsár Edina produkált a Miss World versenyen.

Szerinted hányadik helyen végez Kelemen Henrietta?

Kattints IDEés szavazz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.