Bevállalták: Meztelen fotók készültek Erdélyi Mónikáról - Hien szex közben szelfizett

Hal a tortán szelfi Erdélyi Mónika Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merész kérdésekkel bombázták egymást a Hal a tortán vacsoráján  Hien, Erdélyi Mónika, Dobrády Ákos, Joshi Bharat és Kasza Tibi. Hát, volt olan válasz, ami meglepett bennünket is. 

Nem biztos, hogy akartuk tudni, hogy Ákos többször is felvesz egy alsónadrágot vagy zoknit, ha a az szagteszen átmegy, Kasza Tibi pedig nagyokat szokott szellenteni alvás közben. Erdélyi Mónika bevallotta, hogy volt már olyan férfi, aki készített róla meztelen fotókat, de ő ebben semmi különöset nem lát. Hien pedig azt árulta el, szelfizett szex közben. A beszélgetést itt hallgathatod meg:

A jól sikerült hétről Mónika és Joshi a TV2 Mokkájában is beszéltek. Az alkalmi szakácsok például kiváló kis Mónika show-t dobtak össze a régi idők emlékre.

Pucér fotóval kíván szép álmokat Baukó Évahttp://www.life.hu/bulvar/20150117-bauko-eva-a-belevalo-musorvezetoje-szexis-foton.htmlA BeleValó műsorvezetője szívesen mutatja meg szexis oldalát. Ezúttal a Facebookon meztelenkedett az egykori botrányhősnő. TV + BulvárOrigoSzabó Zsófi: "Tény, hogy jelenleg nem dolgozom"http://www.life.hu/bulvar/20150117-szabo-zsofinak-az-x-faktor-befejezese-ota-nincs-munkaja-az-rtl-klubnal.htmlAmóta az RTL Klubhoz igazolt, az X-Faktor óta, amelynek háttérműsorát, az After-X-et vezette, eltűnt a képernyőről Szabó Zsófi. A TV2 Jóban Rosszbanjában szinte naponta forgatott. Adódik a kérdés: megérte váltani? TV + Bulvár--ValóVilág7 - Szexuálpszichológus vette kezelésbe a játékosokathttp://www.life.hu/bulvar/20150117-a-valovilag7-jatekosaihoz-szexualpszichologus-erkezett-vv-fanni-es-vv-dennis-nagyon-orult.htmlA műsorszerkesztők úgy tűnik, megunták Fanni terhességpánikjait és szakembert küldtek a villába. Hurrá. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.