Büntetést kapott a TV2 - Burkolt reklám miatt marasztalták el a csatornát

TV2 média büntetés Médiatanács burkolt reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
450 ezret kell a TV2-nek fizetnie egy burkolt reklám miatt, de a Médiatanács büntetett több rádiót és tévéújságot is - tudta meg az Origo. 

Burkolt reklám miatt szabott ki a Médiatanács 450 ezer forintos bírságot a TV2 médiaszolgáltatójára a Mokka című reggeli műsor egyik tavaly júniusi műsorszegmense miatt, amely reklámriportszerűen, kizárólagosan mutatta be egy Vas megyei wellness-szálloda szolgáltatásait. A médiatartalmak és a hirdetések összemosása ugyanis megtévesztheti a tévénézőket, ezért a médiatörvény tiltja azt - áll az NMHH közleményében. De nem csupán a kereskedelmi csatorna, hanem rádiók is kaptak bírságot és kiadókat is figyelmeztettek, amiről bővebben az Origón olvashatsz.

Szabó Zsófi: "Tény, hogy jelenleg nem dolgozom"http://www.life.hu/bulvar/20150117-szabo-zsofinak-az-x-faktor-befejezese-ota-nincs-munkaja-az-rtl-klubnal.htmlAmóta az RTL Klubhoz igazolt, az X-Faktor óta, amelynek háttérműsorát, az After-X-et vezette, eltűnt a képernyőről Szabó Zsófi. A TV2 Jóban Rosszbanjában szinte naponta forgatott. Adódik a kérdés: megérte váltani? TV + Bulvár--ValóVilág7 - Szexuálpszichológus vette kezelésbe a játékosokathttp://www.life.hu/bulvar/20150117-a-valovilag7-jatekosaihoz-szexualpszichologus-erkezett-vv-fanni-es-vv-dennis-nagyon-orult.htmlA műsorszerkesztők úgy tűnik, megunták Fanni terhességpánikjait és szakembert küldtek a villába. Hurrá. TV + Bulvár--Kigömbölyödtek a ValóVilág7 játékosai - Dóri és Fanni pocakosodik, Dennisnek tokája nőtthttp://www.life.hu/bulvar/20150116-a-valovilag7-jatekosai-vv-fanni-vv-dennis-vv-dori-meghiztak.htmlEddig minden szériában megfigyelhettük, hogy kerekednek a villalakók a hetek alatt, az elfogyasztott chips-, kóla- és csokimennyiségtől, illetve a néhány felindulásból elkövetett guggoláson és fekvőtámaszon kívül elég keveset mozog mindenki. Bár annyira nem drasztikus a változás, mint az előző széria lakóinál, de észrevehetően kúsznak fel a kilók, főleg a lányokra.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.