Ekkora kamut! Márciustól munkanap lesz a szombat - Rémhír terjed a Facebokon

kamu Facebook szombat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El ne higgyétek! Ha így lenne, nem a Facebookról tudnátok meg először. 

A kapcsolataink ápolásán és új ismerősök szerzésén túl sok jópofa és okos dolgot tudhatunk meg a Facebookról, de nagyon gyakran kamuhírekkel bombáznak bennünket ismerőseink. Ez a legújabb körüzenet, ami nagyon NAGYON terjed a közösségi portálon. Az "információ" egy lájkvadász oldal agyszüleménye, és így szól: “Egy kiszivárgott kormánytervezet szerint minden szombat munkanap lesz, és változik a munka törvénykönyve is. A munkáltatónak kötelessége lesz a szombati munkanapért 50%-os pótlékot fizetni és a szabadságolási szokások is megváltoznak”. Ne dőljetek be neki.

Forrás: Facebook

Ezeken a szombatokon dolgozunk 2015-ben

2015-ben három szombati munkanap lesz, az általános és középiskolákban ebből kettőt tartanak majd meg. Január 2-át (péntek) január 10-én, augusztus 21-ét (péntek) augusztus 8-án, december 24-ét (csütörtök) pedig december 12-én kell majd ledolgozni. Egyiken már túl is vagyunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.