Velük indul a nap: Fenekestül felfordult Teszári Nóra élete

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
reggel műsorvezető RTL Klub Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teszári Nórának, a RTL Klubon látható 8:08 Minden reggel női műsorvezetőjének alaposan átrendezte a reggeleit a műsor indulása, amihez az egész családjának hozzá kellett szoknia.

Teszári Nóra teljesen másképpen indítja a napjait, amióta reggeli műsort vezet.
Hozzá kellett szoknunk ahhoz, hogy sokkal korábban indulok itthonról. Minden reggel 5.30-kor kelek, frissítő zuhannyal, hajápolással kezdődik a reggeli rutin. Az évek alatt kitapasztaltam, mitől lesz mindig olyan a frizurám, amilyennek szeretem, ezért én csinálom meg a hajam hajnalban, adás előtt pedig már csak igazítani kell. Legszívesebben emberi hangra, rádióra vagy tévére ébrednék, mégis ugyanaz az 'atombiztos' ébresztőóra kelt már sok éve. Azonnal kikelek az ágyból, nem vagyok a híve a 'szundi' gombnak. Alapvetően is koránkelő típus vagyok, ezért akkor is negyed 7-kor, fél 7-kor keltem, amikor nem reggeli műsorban dolgoztam. Gyorsan beágyazok, rendet csinálok, és a gyerekeket is erre próbálom nevelni. Azt nem szeretem, ha rendetlenség várja az embert otthon, amikor fáradtan hazaér" kezdett bele Nóra, akinek fontos, hogy ha csak rövid időre is, de indulás előtt még egy kis időt töltessen a gyerekeivel, a 12 éves Zorkával és 10 éves Dusánnal.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Előkészítem a gyerekek reggelijét, uzsonnáját, és én ébresztem őket. Inkább negyed órával hamarabb kelnek fel, hogy együtt reggelizhessünk, ez nem maradhat ki, közben tudunk pár szót váltani, átbeszélni a nap pontjait. Általában müzlit eszem, ehhez egy nagy bögre hosszú kávét iszom. A gyerekek aztán már egyedül pakolnak el maguk után, majd pedig megjön értük a volt férjem vagy anyukám, és elviszi őket a viszonylag messze lévő suliba" - árulta el Nóra, aki korán kel és korán is fekszik.
„Ezzel a munkarenddel rá vagyok kényszerítve, hogy legkésőbb este 10 körül ágyba kerüljek, a jazz-zenész páromnak és a barátoknak is el kellett fogadnia, hogy most hét közben nem tudok elmenni a koncertekre vagy színházba, erre csak pénteken vagy szombaton este van lehetőségem. Cserébe viszont napközben is tudunk egymásra időt szakítani."

Velük indul a nap: alaposan megváltozott Czippán Anett életehttp://www.life.hu/bulvar/20150109-alaposan-megvaltozott-czippan-anett-elete-miota-a-tv2-mokkajat-vezeti.htmlCzippán Anett csak pár napja vezeti a TV2 Mokkáját, így még szoknia kell a hajnali kelést. Az első hét tapasztalatairól faggattuk a Life.hu Velük indul a nap című sorozatában.TV + Bulvár--Velük indul a nap: Novodomszky Éva reggelente csak nevet feledékeny fiánhttp://www.life.hu/bulvar/20150106-igy-kezdodik-novodomszky-eva-mtva-musorvezetojenek-a-reggele.htmlNem kell hajnalban kelnie az MTVA műsorvezetőjének, hogy az M1 Család-barát című magazin kezdetével már tökéletes külsővel köszöntse a nézőket. Az ébresztőóra megszólalása után mégsem óvodás és iskolás kisfia ébresztése az első gondolata, hanem egy harmadik hímneműről, Zeniről gondoskodik. A Life.hu új interjúsorozatában olyan műsorvezetőkkel beszélgetünk, akik ott vannak velünk, amikor indul a nap.TV + Bulvár--Lilu megszólalt: "Ez számunkra elmondhatatlanul nehéz időszak"http://www.life.hu/bulvar/20150115-lilu-valik-es-kozlemenyt-adott-ki.htmlLilu közleményt adott ki a Story magazin által ma címlapon közölt, a tönkrement házasságáról szóló hírekkel kapcsolatban. Ugyanakkor a feltételezett "új férfi", R. Dávid kajakos máris jelentkezett a Life.hu-nál.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.