Nem fogod felismerni Vajna Tímeát ezen a gyerekkori fotón!

Forrás: Vajna Tímea/Facebook -
gyerekkor felismerhetetlen gyerekkori fotó kislány Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekkori fotóját mutatta meg Vajna Tímea az Instagram oldala követőinek. A kép tanúsága szerint Andy Vajna fiatal felesége már akkor is odavolt a macskákért. 

Legelső kismacskájával, Marcival fotózták le egykor a kis Vajna Timit. "Olyan mint egy 90 fokon kimosott oroszlán. Aranyosak vagytok" - írta a képhez az egyik kommentelő. Szerintünk mindketten elég cukik, bár ha nem tudjuk, ki szerepel a felvételen, nem ismernénk fel, az biztos!

Forrás: Instagram/Vajna Tímea

A hírességek gyerekkori fotóit mi is imádjuk, és rendszeresen meg is mutatjuk nektek. Hódi Pamela például így festett tizenéves korában, Oroszlán Szonja gyerekkori fotót osztott meg, Gwen Stefani így nézett ki egykor, Beyoncé pedig már a világhír előtt is szívdöglesztő volt. A Barátok közt egykori sztárja, Munkácsy Kata is megtalálta egyik kedvenc gyerekkori fotóját, Balázs Klári pedig egy tévéműsorba érkezett a családi fotóalbummal . Ha még nem unjátok a régi celebfotókat, akkor ide kattintva Sebestyén Balázst láthatjátok durcás kiskamaszként. Ezen a fotón pedig a ma már 65 éves Károly herceg feszít, úgy hatvan évvel ezelőtt. Tolvai Reni bizarr gyerekkori fotóját itt láthatjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.