ValóVilág 7 - Kis híján együtt sírt a kieső Zsuzsával Lilu

Forrás: RTL Sajtóklub -
házasság sírás párbaj ValóVilág 7 Lilu VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehetett könnyű a vasárnap estéje Lilunak. A műsorvezető pontosan tudta, hogy a nézők minden eddiginél fürkészőbb tekintettel figyelik, nyoma van-e rajta a bánatnak. 

Ahogy a múlt héten megírtuk, válságba került Lilu magánélete. Azt nem tudni, hogy mekkora a baj, a műsorvezető a Facebookján reagált az újságcikkekre. Meg nem erősített pletykák szerint Lilu a múlt héten annyira maga alatt volt, hogy a lakását is alig hagyta el, a Bors pedig úgy tudja, hogy a ValóVilág vasárnapi párbajára is édesapja kísérte el az összetört lányát.

Forrás: RTL Sajtóklub

Lilu persze profi műsorvezetőként igyekezett tartani magát az élő műsorban, de aki figyelemmel követi az adásokat, annak egészen biztosan feltűnt, hogy ezúttal nem nevet olyan jóízűeket a villalakók aranyköpésein, mint korábban. Zsuzsa kiesésekor pedig nem lehetett nem észrevenni, hogy ahogy leült a pityergő lány mellé beszélgetni, kis híján ő is majdnem elsírta magát.

A műsorvezető néhány órával ezelőtt ismét a Facebookon üzent a rajongóinak: "Megszámlálhatatlan mennyiségű üzenetet kapok... Ne haragudjatok, hogy nem tudok egyenként válaszolni rá, és egy nagy közös üzenetben teszem meg: KÖSZÖNÖM! Köszönöm azt a rengeteg jó szót, támogatást, amit kapok, nagyon sokat jelentenek. Nem tudok elég hálás lenni érte, sok energiát merítek ezekből az üzenetekből. Köszönöm Nektek" - írja Lilu, mi pedig drukkolunk neki, hogy minél hamarabb rendbejöjjön az élete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.