Magyar lovasíjász tanítja célba találni Matt Damont

Forrás: Facebook/Kassai Lajos -
lovasíjászat Kína tanítás film forgatás magyar Kassai Lajos Magyarország Hollywood Matt Damon sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színész mellé Kassai Lajos somogyi lovasíjászt kérték fel, hogy segítsen elsajátítani az íjászat alapjait egy most készülő hollywoodi produkcióhoz. Menő, nem?

Idén tavasszal kezdik forgatni Matt Damon főszereplésével a The Great Wall című legújabb filmjét Kínában. A millió dolláros költségvetéssel készülő produkcióhoz a somogyi Kassai Lajos lovasíjászt is felkérték, méghozzá épp az Oscar-díjas színész mellé - írja a Kapospont. A férfi feladata, hogy segítsen Matt Damonnak elsajátítani az íjászat alapjait, hogy hitelesen tudjon alakítani a filmben.

Forrás: Facebook/Kassai Lajos
Mosolyogva osztogat autogramot Budapesten Matt Damonhttp://www.life.hu/news/20141030-matt-damon-szinesz-budapesten-osztogatott-autogramot-szallodaja-elott.htmlMatt Damon színész hazánkban forgatja Ridley Scott új filmjét. A világsztár nem bujkál a rajongók elől: most épp a hotelje előtt kapott tőle aláírást egy szemfüles lány.News--Matt Damon filmjében intéz szerepet a szépségkirálynőjének Vajna Timi http://www.life.hu/bulvar/20140926-vajna-timea-matt-damon-filmjeben-intez-szerepet-a-miss-universe-hungary-gyoztesenek-kelemen.htmlVajna Tímea a Fem3Café műsorában vendégeskedett, és arról beszélt, a szépségverseny után sem engedi el a Miss Universe Hungary-verseny győzesének, Kelemen Heninek a kezét. Talán még egy világsztárral is forgathat a szépség?TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMatt Damon Michael Douglas szeretője letthttp://www.life.hu/kult/20121206-matt-damon-michael-douglas-szeretoje-lett-liberace-behind-the-candelabra.htmlAhogy azt a Life.hu korábban megírta, Michael Douglas csodával határos módon túlélte a gégerákot. Felépülése után nem sokkal bele is vetette magát a munkába, jelenleg pedig életrajzi filmet forgat a híres, homoszexuális zongoristáról, Liberace-ról. Így került közeli viszonyba Matt Damonnal is.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.