Tavasz után jön a havazás

Forrás: Thinkstock -
tavasz Országos Meteorológiai Szolgálat havazás enyhe tél időjárás havas eső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az enyhe, tavaszias napok után téliesre fordul az időjárás. Havas eső és havazás is várható.

Tavasz után eljön a nyár tél. Vége az enyhébb napoknak. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken az eső a Dunántúli-középhegységben és attól északnyugatra havas esőbe, havazásba vált át. A hőmérséklet csúcsértéke 5 és 10 fok között alakul.

Forrás: Thinkstock

Szombaton borult lesz az ég, sokfelé várható csapadék: a Dunántúlon már többnyire havas eső, majd havazás, a Dunától keletre kezdetben eső, majd egyre inkább havas eső, a magasabban fekvő területeken hó is. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul, a tartósabb havazásban lehet 0 fok közeli a hőmérséklet.

Vasárnap is nagyrészt borult lesz az ég. Több helyen valószínű havazás, de az Észak-Alföldön és északkeleten havas eső is lehet. A maximumok 0 és +3 fok között alakulnak.

Bombatámadással fenyegették meg Vajnáékathttp://www.life.hu/news/20150123-bombariado-volt-vajna-kaszinojaban.htmlA Bors olvasóriporterének köszönhetően tudtuk meg: bombatámadással fenyegették Andy Vajna Corvin sétány közelében lévő kaszinóját.NewsFotó: Pályi Zsófia - OrigoEzek 2014 legrosszabb jelszavai - a tiéd köztük van?http://www.life.hu/news/20150122-2014-legrosszabb-jelszavai.htmlHihetetlen, hogy még mindig népszerű az 123456 kombináció, mint jelszó. Márpedig így van, sokan használnak nagyon egyszerűen feltörhető kódot, csak, hogy könnyen megjegyezhető legyen... A SplashData közzétette 2014 legrosszabb jelszavait. NewsThinkstockBejelentették: így módosul az útdíjhttp://www.life.hu/news/20150122-az-utdijrendszer-atalakitasarol-dontott-a-kormany-a-probauzem-tapasztalatai-alapjan.htmlDöntött a kormány az útdíjrendszer átalakításáról. Változás például, hogy a megyei matricák a megyehatáron túli első csomópontig érvényesek. A Ferihegyre vezető út pedig ingyenes lesz.NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.