Amíg Magyarországon a tél az úr, addig Hajdú Péter és Sarka Kata gyerekeikkel jó melegben, a Maldív-szigeteken vakációztak.

Facebookon gyakran tettek közzé képeket a hangulatos nyaralásról, Kata tökéletes testét is megvillantotta. Gyermekeik, Noncsi és Dávid is élvezték a tengerparton töltött időt. Pénteken hajnalban érkeztek haza és vasárnap már hóembert építettek.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Nagyjából négymillió forintra tehető egy négyfős családi nyaralás a Maldív-szigeteken, amelyet nemcsak Hajdúék, de a világsztárok is imádnak. A tenisz kiválósága, Roger Federer gyakran keresi fel a földi paradicsomot kedvesével. Penélope Cruz és Javier Bardem is itt töltötte első közös nyaralását, de Tom Cruise és Katie Holmes is ide utazott nászútra. Talán Madonna is a szigetek varázsától várta széthullófélben lévő házasságának rendbehozatalát, s ezért utazott 2007 végén az egyik szigetre Guy Ritchie-vel.

A Maldív-szigetek

A Maldív-szigetek India csücskénél található. Híresen szép strandjai, fehér homokos tengerpartja, korallzátonyai és élővilága miatt évek óta a turisták kedvence. A profi és amatőr búvárok paradicsomának is tartják. 

 

Forrás: Thinkstock

Ha szeretnéd tudni, DJ Metzker Viki milyen gyönyörű helyeken nyaralt, ITT megnézheted.

Istenes Bence is melegre vágyott, nézd meg, hol pihen.

Vajon Varga Viktor valóban szerelmet talált az egzotikus országban?