Szorcsik Viki, az egykori főnővér továbbra is bombázó

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
színésznő Jóban Rosszban főnővér Szorcsik Viki bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmit sem változott a sorozatból való kiírása óta a Jóban Rosszban egykori Judit főnővére, Szorcsik Viki, pedig jó néhány év eltelt.

Viki 2005-ben többfordulós casting után vette fel a kék köpenyt, és négy évig alakította Judit főnővért. Miután kiírták a sorozatból új feladatot kapott a TV2-nél, őt választották a 10! című produkció műsorvezetőjének, amely végül nem volt hosszú életű. De szerepelt a Playboyban, utána pedig 6 hónapra külföldre utazott és bejárta Ázsiát. Fénykorának a TV2-s éveket nevezhetjük. "Ha valaki bekerül egy szappanoperába és van egy olyan fizimiskája, ami jól eladható, akkor róla fog szólni minden. Csak alkalmasnak kell lenni erre, tudni kell kezelni a médiát, el kell járni partikra és persze ehhez jó színésznek is kell lenni. Mindenki nagyon örül, ha bekerül egy sorozatba, én is boldog voltam. Erre az időszakra esik a Playboy fotózásom is, amit nem bántam meg" - árulta el Viki a Jóban Rosszban sorozat 10. születésnapi partiján, ahol örömmel látta viszont a régi kollégákat, igaz, csak pár színésszel játszott együtt.

„Nagy változást nem veszek észe magamon a sorozatbeli fizikumomhoz képest, megpróbálom tartani a formámat, figyelek magamra. Arra ügyelek, hogy többet sportoljak, hogy alattomosan ne szaladjanak fel rám a plusz kilók, de elmondhatom, hogy jól érzem magam a bőrömben.

Mióta hazajöttem külföldről szabadúszóként dolgozom, az MTVA műsoraiban többször is feltűntem. Ha megkeresnek, akkor szívesen vállalok szerepet. De már 3 éve egy ruhacég arca vagyok, és néha a tervezésbe is besegítek. Néha még próbálkozom színházi projektekkel is, de ez annyira nyögvenyelős" – tette hozzá Viki, aki évek óta dédelget egy álmot, ami hamarosan realizálódik.

/1501/10__v201512204551

"Rengeteget utaztam, megfordultam Íroszágban, Angliában, Thaiföldön. Sok helyen vannak barátaim, akik mindig örömmel látnak vendégül. De nem csak szórakoztam, egy időben alapanyagot gyűjtöttem az utazós műsoromhoz, aminek leadtam a bemutatkozó kisfilmjét a TV2-nél. Ez egy olyan műsor, amin keresztül bekukkantunk a külföldön élő magyar honfitársaink életébe. Értéket képvisel és egy időben szórakoztat is.

Nagyon tetszett mindenkinek, de mivel ez egy szponzorok által finanszírozott műsor, nekem kell a pénzt előteremtenem hozzá. Ígéretek vannak, de nagyon nehéz összehozni. Az életem továbbra is az utazás körül forog, szeretném ezt így megtartani, és összekötni a kellemeset a hasznossal. Ez az én igazi világom" – tett hozzá a színésznő, aki jelenleg szingliként éli az életét a fővárosban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.