Eurovíziós Dalfesztivál A Dal 2015 Tóth Vera elődöntő A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Passed, Tóth Vera, Dallos Bogi, a Karmapolis, Szűcs Gabi és Antal Timi jutott tovább A Dal 2015 középdöntőjébe. Mivel idén a netező nézők is pontoztak egy letölthető app segítségével, kíváncsiak voltunk, mit üzentek az énekesek az internet népének (rajongóiknak) az adás után.

​Bogi #koszoni, hogy bejutott a középdöntőbe.

Antal Timi nagyon sok felkiáltójellel nyomatékosítja, mennyire köszön mindenkinek mindent.

Tóth Vera arra kéri az internetet, ne a ruhájával vagy az alakjával legyen elfoglalva. Teljesen kiborult a kommentek miatt.

Hosszú combok éjszakája A Dalban

Tatár Csilla végtelen lábakkal és testszínű ruhában debütált a köztévé képernyőjén. Nem kevésbé volt szexi Antal Timi, aki megmutatta formás combjait.

A Dal 2015 első elődöntőjével természetesen az Origo.hu is foglalkozott. Cikküket itt olvashatod.

Farkas-Jenzer Balázs mindenkinek gratulál, aki továbbjutott.


Magyar Bori szavaztatott...

A Karmapolis, a Passed, Szűcs Gabi, Szakács Gergő, az MDC, nem mond semmit...

Hosszú combok éjszakája A Dalban: Antal Timi is überdögöshttp://www.life.hu/trend/20150124-tatar-csilla-utan-antal-timi-is-hosszu-combokat-villantott-a-dalban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, testszínű ruhában és végtelen lábakkal debütált Tatár Csilla A Dalban. Nem ő volt azonban az egyetlen, aki megmutatta formás virgácsait.Trend--Testszínű ruhában és végtelen lábakkal debütált Tatár Csilla A Dalbanhttp://www.life.hu/trend/20150124-tatar-csilla-a-dalban-testszinu-ruhaban-es-vegtelen-labakkal-debutalt.htmlSzombat este, A Dal első elődöntőjében debütált a köztévén Tatár Csilla, és nem is akárhogyan.Trend--Megvan A Dal első 10 fellépőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150121-a-dal-2015-eurovizios-dalfesztival-magyarorszagi-elodontojenek-elso-10-fellepoje-kiderult.htmlAz első tíz résztvevő többsége először tűnik fel A Dalban, így izgalmas dalválasztó versenyre számíthatunk szombat este.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.