Szén Alexandra Rising Star kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre keményebb a Rising Star a versenyzők számára: közeledik a verseny vége. Vasárnap a szőke Szén Alexandra esett ki. Nem lepődtünk meg.

Az egyik leggyengébb versenyző búcsúzott a Rising Startól: Szén Alexandra. Az élő adások egy ideje párbajokkal indulnak. A párbajból biztos továbbjutóknak nem kell izgulniuk, a veszélyzónába került versenyzők viszont ebben az adásban újra falat emeltek. Alexandra az elsp körben 44 százalékot ért el, a második fordulóban is ő kapta a legkevesebb szavazatot.

Forrás: TV2

Jövő héten a hét versenyző sztárelőadókkal duettezik, akik egész héten segítik majd a versenyzőket.

Sztárduettek a Rising Starban

Gondi Helén - Takács Nikolas
Várhegyi Lucas Palmira - Király Viktor
Peter Srámek - Csepregi Éva
Czibi Norbi - Tóth Vera
Kovács Gyopár - Dér Heni
Fehérvári Gábor Alfréd - Keresztes Ildikó
Singh Viki - Kasza Tibor

Rising Star: Caramel fedezte fel az egykori állami gondozott Gondi Helénthttp://www.life.hu/bulvar/20150124-rising-star-caramel-fedezte-fel-az-egykori-allami-gondozott-gondi-helent.htmlGondi Helén a véletlennek köszönheti, hogy teljesült élete álma: a TV2 produkciójában énekelhet. Fogyni ment egy táncstúdióba, ahol Caramel felfedezte a tehetségét. Ma már a Rising Star egyik legesélyesebb versenyzője.TV + Bulvár--Rising Star: Rajongók ostromolják a zuhanyzós énekest, Fehérvári Gábor Alfrédothttp://www.life.hu/bulvar/20150123-rajongok-ostromoljak-a-zuhanyozos-enekest-fehervari-gabor-alfredot-aki-minden-levelre-valasuol.htmlA Rising Star versenyzője közkedvelt a nézők körében, naponta bombázzák levelekkel a rajongók. Az elfoglalt énekes mindegyikre válaszol. Megkérdeztük, hogyan kezeli a levéláradatot és főleg mikor van ideje válaszolni.TV + Bulvár--Rising Star: Belefogyott a zuhanyzós szépfiú a versenybehttp://www.life.hu/bulvar/20150117-alaposan-lefogyott-fehervari-gabor-alfred-a-verseny-alatt-8-kilot.htmlFehérvári Gábor Alfréd három éve a zuhanyzó ördöge, csodás testére az első percben felfigyeltek a női szavazók, rekedtes énekhangja mellett. Alfréd alaposan belefogyott a versenybe.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.