Így nyaralnak a celebek: Varga Viktor bejárja egész Thaiföldet

Thaiföld Phuket Varga Viktor nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor édesapjával utazott Thaiföldre, ahol  a tengerparton, Phuketen kezdte az ország bejárását, de jelenleg az ország északi részében található dzsungelben, Csiangmajban bolyong és helyi törzseket látogat meg. 

Viktor több hónapra tervezett barangolása kezdetén nemcsak kalandot talált Thaiföldön, hanem szerelmet is. Édesapjával indult egy hajóútra, amikor a thai lánnyal, Ponnal találkozott, aki szépségével azonnal levette a lábáról a nemrég szakított énekest. Ám nem csak a gyengébbik nem bűvölte el Viktort. Fotózkodott majomfalkával, kipróbálta a búvárkodást, és egy harminc kilométeres gyalogtúrán is részt vett. Viktor azt tervezi, hogy Magyarországra is magával hozza új kedvesét.

Chiang Mai

Az "Észak rózsájának" is nevezett város Thaiföld második legnagyobb települése, az ország észak-nyugati részén, Bangkoktól közúton mintegy 700 km-re északra fekszik. Egy kis ékszerdoboz, ami sokkal otthonosabb, mint Bangkok.Tele van csodaszép templomokkal, a városból kiérve pedig helyi törzseket lehet meglátogatni a dzsungelben. A város a kézművesség és a művészet központja. Éghajlata trópusi monszun, november végétől áprilisig száraz évszakkal. Chiang Mai-t a thai belföldi turizmusban is az egyik fő kedvencnek tartják. Kellemesek a teakfából épített templomok, a kis utcácskák, csendes szegletek. Chiang Mai-t a nyári hónapokban elárasztják a külföldi és a thai turisták, mert ilyenkor itt az ország déli vidékeihez képest sokkal kellemesebb a klíma. A város turisztikai vonzereje abból is adódik, hogy itt van a kiindulópontja a régióba irányuló hegyi (trekking) és folyami (rafting) kirándulásoknak.

Forrás:FB/Victorius Varga

Ha szeretnéd tudni, DJ Metzker Viki milyen gyönyörű helyen nyaralt, ITT megnézheted.

Istenes Bence is melegre vágyott, nézd meg, hogy hol pihen.

Vajon Mihalik Enikő magára szed pár kilót a különleges nyaralása alatt?

Forrás: Thinkstock
Fésűs Nelly anyatejét kóstolgatta Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20150108-fesus-nelly-anyatejet-kostolta-meg-varga-viktor-a-hal-a-tortan-adasaban.htmlAddig unszolta kérésével az énekes Fésűs Nellyt, hogy a színésznő – családja beleegyezésével – a saját anyatejét szolgálta fel különleges fogásként a Hal a tortán adásában. TV + BulvárVarga Viktor majomként pózolt Thaiföldön egy pálmafán http://www.life.hu/bulvar/20150116-varga-viktor-enekes-a-tv2-edes-elet-sztarja-majomkent-pozolt-thaifoldon-egy-palmafan.htmlAz extrém énekes megérkezett Thaiföldre, ahonnan magához hűen látványos fotókat posztolgat közösségi oldalán.TV + Bulvár--Varga Viktor újra szerelmes – Magyarországra hozná új kedveséthttp://www.life.hu/bulvar/20150122-varga-viktor-thaifoldon-esett-ujra-szerelembe-egy-lannyal.htmlAz énekes jelenleg Thaiföldön tölti jól megérdemelt pihenését édesapjával, ahol a hírek szerint egy lánnyal is sikerült komolyan összeismerkednie.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.