Kőkeményen beszólt Majka A Dalnak - Így reagált a köztévé

MTVA applikáció átverés Majka Rising Star A Dal 2015 beszólás fizetős app
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka a Facebook-oldalán fakadt ki az MTVA szombaton indult műsora, A Dal 2015 kapcsán. A show applikációjával és a koncepcióval sem ért egyet. A köztévé közben reagált.

Az előzmények

Ahogy a Life.hu is megírta, idén újdonság A Dalban, hogy a néző ötödik zsűritagként pontozhatja is a nótákat egy mobilapplikáció segítségével. Ez a módszer ismerős lehet a Rising Starból is, hiszen a TV2 műsorában is egy alkalmazás letöltésével mondhatja el véleményét a néző és dönthet a versenyzők sorsáról. Majka azonban egy nagy különbségre lett figyelmes, amit Facebook-oldalán nem rejtett véka alá:

Forrás: TV2

„(...) kikérem magamnak, hogy a 80 milliárdos éves költségvetésű MTVA átba...a azokat az embereket, akik ezt a 80 milliárdot adják neki! Azt mondják, legyél te az ötödik zsűritag (mi ezt a szlogent szajkózzuk a Rising Starban 12 hete), viszont arról szó szerint lapítanak, hogy hiába töltöd le az ingyenes appot, az úgy működik, mint egy parkolós applikáció és elirányít egy fizetős sms-es szolgáltatáshoz! Beszarás! (...)"

A teljes bejegyzést ITT elolvashatod!

A Rising Star vasárnapi adásában is többször hangsúlyozták a műsorvezetők, hogy náluk az applikáció letöltése ingyenes és mindig is az volt.

Megkerestük az MTVA sajtóosztályát is, mi a véleményük az ügyben.

Az alábbi választ kaptuk tőlük: „Majoros Péter szavaira nem kívánunk reagálni. Véleményének stílusával és legfőképpen tartalmával nem értünk egyet. Véleményünk szerint teljesen egyértelmű volt a Dal 2015 című műsorunkkal kapcsolatos applikáció kommunikációja. Minden felületünkön felhívtuk a felhasználók figyelmét arra, hogy az SMS alapdíjas szolgáltatás."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.