Kiakadt VV Dávid, a villa első kiesője: „Szándékosan kivágták az izgalmas részeket"

Forrás: RTL Sajtóklub -
összeesküvés-elmélet ValóVilág 7 kiesés RTL Klub VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dávid, aki elsőként esett ki a ValóVilág7-ből, azt mondja, az RTL Klub szándékosan ki akarta ejteni őt a valóságshow-ból.

Úgy tűnik, nem tudja megemészteni kiesését Dávid. Szerinte szándékosan vágták úgy össze a műsort, hogy ne legyen érdekes a nézők számára. „Én végig az a szórakoztató karakter voltam, aki a beköltözéskor egy szál alsónadrágban a pezsgőfürdőbe ugrott. De körülbelül a 30 százaléka került adásba annak, amit bent műveltem. A nézők nem láthatták a Macival kialakult kapcsolatomat, ahogyan a Zsúval való együttlétünket sem vágták be. Pedig mi szexeltünk először a villában" – kesergett a Borsnak.

Forrás: RTL Sajtóklub

Dávid csak hat napot töltött a villában, és egy szimpátiaszavazás miatt kényszerült távozni. Helyére a 27 éves Robin érkezett. Az exvillalakó erről így vélekedett:
„El volt ez már döntve, hogy fiúnak kellett kiesnie a játékból. Ellenkező esetben felborult volna a férfi-nő egyensúly odabent. Aztán bejött helyettem Robin, aki szerintem megjátssza, hogy a lányok érdeklik."

Az RTL Klub így reagált Dávid vádjaira:
„ Sajnáljuk, hogy Dávidnak két hónap alatt sem sikerült elfogadni a nézők döntését, azt, hogy a szimpátiaszavazáson utolsó lett. Érthető, hogy mindenki másban keresi az okokat, csak magában nem. Ha szükségét érzi, a produkció biztosít számára szakembert, aki segít feldolgozni a történteket. Azzal pedig tisztában kell lenni, hogy a szereplés egy valóságshow-ban nem garancia a médiakarrierre."

Még titok, hogy a TV2 után hol folytatja Papp Gergőhttp://www.life.hu/bulvar/20150123-papp-gergo-miutan-tavozott-a-tv2tol-ugy-hirlik-tatar-csilla-utan-o-is-az-mtvahoz-igazol.htmlSejtelmes választ adott Papp Gergő arra a kérdésre, hogy vajon ő is a közszolgálati tévénél folytatja-e a munkáját. Az MTVA egyelőre ezt nem erősítette meg. Vagy talán az RTL Klubhoz megy?TV + Bulvár--Berki Krisztián: "Önmegtartóztatást gyakoroltam"http://www.life.hu/bulvar/20150126-berki-krisztian-az-eden-hotel-forgatasan-onmegtartoztatast-gyakorolt.htmlA műsorvezető állítólag hiába hajtott rá az egzotikus reality játékosaira, ám ő mindezt cáfolja.TV + BulvárOrigoValóVilág: VV Fanni ment volna párbajozni, de hoppá, ő védettséget kapott!http://www.life.hu/bulvar/20150125-valovilag-kivalasztas-dennis-megy-parbajozni.htmlLevizsgáztak a villalakók az iskolahét végén. A védettséget jelentő lila nyeremény kendő igencsak összekuszálta a szálakat.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.