A nagyközönséghez fordult a Rising Star, és egy apróhirdetési oldalon keres különleges kiegészítőket a stáb a versenyzők részére.

A produkció kezdetekor már kért segítséget a Rising Star a nézőktől. A műsorvezető öltözékét bíráló negatív kritika miatt megszavaztatták a közönséggel, melyik ruhát viselje az élő adásban Ördög Nóra. Most ismét a civilekhez fordultak, és tőlük várnak különleges kiegészítőket a Rising Star versenyzői részére. A héten Gyopár, Gábor Alfréd és Palmira számára keresnek egyedi darabokat, olyat, amihez nem lehet csak simán hozzájutni. 

Forrás:Jófogás

 "Amikor hétről hétre kitaláljuk, hogy mire lenne szükség egy énekes felöltöztetéséhez, egy csomó olyan dolog is felmerül, amit nem lehet megszerezni, mint például az angyalszárny. A hirdetésekkel foglalkozó fő támogatónkon keresztül vadászunk különleges kiegészítőkre, ruhákra, cipőkre. A tulajdonosok először fotót küldenek az általuk egyedinek vélt darabokról, ezekből kiválasztom azokat, amiket jónak gondolok. A pénteki ruhapróbára már beérkezik a kiegészítő, amit rápróbálok a versenyzőre. Ekkor derül ki, hogy egyáltalán jól áll-e rajta. Így jutott hozzánk Gyopár különleges tiarája, ez volt a leglátványosabb, amit így szereztünk be, de Singh Viki különleges fülbevalója és Gondi Helén cipője is. De például a Peter Srámeknek szánt övre plusz lyukakat kellett ütni, a Majkának szánt piros nyakkendő viszont nem került rá a műsorvezetőre" - árulta el Holdampf Linda, a produkció vezető stylistja, aki szerint az a lényeg, hogy az elfekvő dolog értelmet nyerjenek.

Fotó: TV2

"Annyira extrém darabot még nem kaptunk, amit nem tudnék használni, ha ilyen érkezne, akár a saját koncepciómat is megváltoztatnám. A kincseket nem adjuk vissza a műsor után, hanem gyűjtögetjük őket. Nem a legmenőbb cuccokat kell beválogatni a műsorba, hanem olyan személyes darabokat, amiket már nem használnak, így nagy valószínűséggel elkallódnának” - tette hozzá a stylist.

Fotó: TV2