Tizenharmadik lett a magyar séf a Bocuse d'Oron

Forrás: Fűtő Beáta -
séf Bocuse d'Or Orjan Johannessen gasztronómia Molnár Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan az eredmény a világ legrangosabb szakácsversenyén, a Bocuse d'Oron, amelyet a franciaországi Lyonban rendeztek. Molnár Gábor magyar séf és és segédje Pohner Ádám a 13. helyen végzett, vagyis nem sikerült túlszárnyalniuk Széll Tamás 2013-as 10. helyét. A győztes a Orjan Johannessen norvég séf lett.   

Magyarország másodszor nyert jogot arra, hogy a Bocuse d'Oron indulhasson. Két éve Széll Tamás a
tizedik helyen végzett. Idén Molnár Gábor séf vezetésével szerda reggel kezdte meg a magyar
csapat a versenyt Lyonban. A konyhaművészet Oscar-gálájának tartott viadalon öt kontinens 24 nemzetének legjobbjai mérték össze tudásukat.

Molnár Gábor Forrás: Fűtő Beáta

Minden csapatnak 5 óra 35 perc állt rendelkezésre, hogy elkészítsen egy hal- és egy húsételt. A húsétel kötelező alapanyaga az idei döntőn a gyöngytyúk, a halételé a pisztráng.

Az Origo élőben tudósított a helyszínről. Kattints IDE és less be a kulisszák mögé! Ha pedig arról akarsz olvasni, milyen speciális menüvel és koncepcióval készült a magyar csapat a nívós világversenyre, klikkelj IDE!

Plakátban elsők vagyunk

Megismételve a korábbi sikert, a legjobb plakát címét ismét mi hoztuk el. Ha szeretnéd megnézni, kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.