Élete végéig a zárt osztályon marad BB Évi

www.youtube.com -
valóságshow Big Brother pszichiátria BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a családja sem reménykedik abban, hogy BB Évi valaha is rendbe jön. Bár édesanyja sokáig hitt a gyógyulásában, mára belátta, nincs remény.

Súlyos pszichés betegsége miatt végleg elengedték szerettei BB Éva kezét - írja a hot! magazin nyomán a Bors. Az Big Brother első szériájának győztesének kálváriája hosszú évek óta tart, a nyereményét gyorsan elverte és a szerelmi élete sem alakult jól. 27 éves korára gyámság alá helyezték, és hosszú évek óta pszichiátrián van.

www.youtube.com

Családja sokáig reménykedett a kórházi kezelésekben, de mára már világossá vált, hogy Évát egyszerűen nem lehet magára hagyni. Zavart, kommunikálni is nagyon nehéz vele, és már nem ebben a világban él - nyilatkozta a lány egyik barátnője. "A lányom valóban folyamatosan bent van a kórházban, és már biztosan nem fog hazajönni" - nyilatkozta a lapnak Terike, BB Évi édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.