Új partnerében is egykori feleségét keresi Gönczi Gábor?

Forrás: Facebook/Tatár Csilla, adal2015.hu -
Gönczi Gábor Tornóczky Anita Tatár Csilla barna hosszú haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válófélben lévő Gönczi Gábor hátközépig érő, szőkésbarna hajjal ismerte meg Tatár Csillát, akivel fél évvel ezelőtt zátonyra futott a házassága. Csilla évek óta rövid, szőke hajat hord, a Fókusz műsorvezetője, úgy tűnik, hogy továbbra is a hosszú hajat kedveli.

Gönczi Gábor fél évvel azután, hogy házassága zátonyra futott, állítólag újból randizik, mégpedig egy hosszú, barna hajú lánnyal. Pont olyannal, mint felesége, Tatár Csilla volt, amikor megismerte.
Amikor tavaly októberben Tatár Csilla egy öt évvel ezelőtti képet rakott ki közösségi oldalára,amelyen még hosszú volt a haja, egy kommentelő férfi azt írta. : „Férfiaknak, nekünk, kétség kívül a hosszú haj jön be." Csilla a 2010-es Megasztár kísérőműsorában, a Megamániában jelent meg először rövid frizurával, amit azóta is visel. Úgy látszik, hogy Gönczi Gábornak nem jött be ez a váltás, és új partnerében egykori feleségét keresi?

Forrás: Facebook/Tatár Csilla, adal2015.hu

A hosszú haj női szimbólum, amire jobban odafordulnak a férfiak. Egy nő attól szép, ha hajzuhataga van, ez beindítja a férfiak érdeklődést, szexuális vágyait. Csillát annak idején a férje hosszú barna hajjal látta meg, számára ilyen lett a nőideál, aki szeretetreméltó, hosszú távra biztosítja a harmonikus párkapcsolatot. Bár a házasságuk zátonyra futott, ő továbbra is ezt a típust preferálja, most is ilyet választ vagy keres. Ezzel önmagának és a világnak bebizonyítja, hogy ő egy topon levő, sármos, szeretetre méltó férfi, aki újra megtalálja ezt az ideális nőt, aki annak idején a Csilla volt" – magyarázta a jelenséget Rusz Edit pszichológus.

Tornóczky Anitát is hosszú hajjal ismerte meg a férje, Béla. Anita már az 2009-es esküvője előtt szerette volna fürtjeit levágatni, de mivel a hosszú hajból szebb esküvői frizurát lehet készíteni,még hagyta magát lebeszélni. Végül hosszas dilemma után rövidre vágatta.

Forrás: Facebook/Tornóczky Anita

Az egykori műsorvezető házassága 8 év után mélypontra jutott, férjével szétköltöztek, de nem bírták sokáig egymás nélkül. Úgy döntöttek, megpróbálják megmenteni a házasságukat és tavaly tavasszal újra kezdték. Anita, hogy férje kedvében járjon, elkezdte ismét növeszteni a haját, ugyanis párja sokkal jobban kedveli hosszú fürtökkel, mint a mostani rövid, sportos frizurájával.

A rövid haj a szépségversenyeken sem jön be. Talán ez lehetett az oka, amiért Miss Jamaica nem lehetett világszépe. A szépség nagypapája teljesen magán kívül volt attól, hogy gazellatestű unokája nem lehetett a világ legszebb lánya. Szerinte csakis a rövid frizura lehet az oka. Olvasóink szerint rövid hajjal is lehet valaki szépségkirálynő.

Forró buliban rázta Miamiban Kelemen Henrietta és a többi szépség - fotóhttp://www.life.hu/bulvar/20150115-kelemen-henrietta-a-miss-universe-hungary-gyoztese-tarsaival-bulizott-miamiban.htmlA Miss Universe nemzetközi mezőnye már a verseny helyszínén, Miamiban van, köztük a magyar győztes Kelemen Henrietta is, aki társaival egy hatalmasat bulizott.TV + Bulvár--Kulcsár Edina a Miss World első udvarhölgye lett - Ez történt a verseny alatthttp://www.life.hu/bulvar/20141214-december-14-en-valasztjak-meg-a-miss-world-versenyen-a-vilag-legszebb-lanyat-kulcsar-edina-vajon-hol.htmlKulcsár Edina a Miss World szépségversenyen az első udvarhölgy lett. Ilyen előkelő helyezést még soha nem ért el magyar lány. A cikkből megtudhatod, mi volt Edina utolsó Facebook-posztja a verseny előtt és milyen csinos volt az őt kísérő Sarka Kata.TV + Bulvár--Etikettleckéket vesz Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20141229-kulcsar-edina-a-miss-world-2-helyezettje-miss-europe-schiffer-miklostol-vesz-etikettleckeket.htmlAz elkövetkezendő évben rengeteg protokolláris eseményen vesz részt, így sok mindent szeretne megtanulni Kulcsár Edina. A világ második legszebb magyar lánya most Schiffer Miklóstól tanul "jó modort". No, nem azért, mintha eddig nem tudott volna viselkedni, hanem azért, hogy a különböző országokban a helyi elvárásoknak megfelelően cselekedjen. TV + Bulvár--Vajna Timi büszke koronázatlan szépségkirálynőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20150126-vajna-timi-buszke-koronazatlan-szepsegkiralynojere-kelemen-henriettara-miss-univers.htmlNem került be az első 15 közé Vajna Timi szépségkirálynője, Kelemen Henrietta a Miss Universe szépségversenyen. Vajna Timi kissé csalódott, végig úgy gondolta, hogy az első három között fog végezni pártfogoltja. TV + Bulvár--Barátok közt: Nem barátkozik a producer egykori "nagy családjával"http://www.life.hu/bulvar/20150129-nem-baratkozik-a-baratok-kozt-egykori-producere-kalamar-tamas-egykori-csaladjaval.htmlTöbbször is elhangzott az elmúlt évek során, hogy a Barátok közt színészei sohasem úgy érezték magukat a sorozatban, mint egy munkahelyen. Inkább olyanok voltak, mint egy nagy család. Ezért is meglepő, hogy mióta Kalamár Tamás producer nem része a sorozatnak, nem tartja a kapcsolatot egykori kollegáival. TV + Bulvár--Még lábadozik, de már premierre készül Hujber Ferihttp://www.life.hu/bulvar/20150130-hujber-ferenc-szinesz-meg-labadozik-szivbetegsege-utan-de-mar-premierre-keszul.htmlA színész összeomlása után már az Erzsébetligeti Színházban próbál, mert mint családfő, nem engedheti meg magának, hogy lazsáljon.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.