BulvárRAP Hegyi Rolival: "Berki Krisztián ismét az országban landol"

Vajna Timi Hegyi Roli Katalin hercegné bulvárrap Gombos Edina Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. 

Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. Most többek között a smink nélküli VV-s lányokról és a pálmafák alatt szexiskedő Vajna Timiről rappelt.

Velük indul a nap: Dudás Ádám elárulta, miért reggelizik, ha nem is éheshttp://www.life.hu/bulvar/20150108-dudas-adam-a-tenyek-reggel-musorvezetoje-azert-reggelizik-hogy-ne-korogjon-a-gyomra-adasban.htmlKimondva is elég borzasztó az az időpont, mikor sok más munkába induló dolgozó mellett Dudás Ádám ébresztőórája is megcsörren azokon a reggeleken, amikor a TV2-n tőle halljuk a híreket a Tények Reggelben. A híradós nemrég új szokást vett fel, hogy könnyebben kezdődjön a napja.TV + BulvárOrigoJól indul a február! Aleska Diamond aprócska bikiniben barlangfürdőzikhttp://www.life.hu/bulvar/20150201-aleska-diamond-szexi-fotot-posztolt-a-barlangfurdobol.htmlMessze még a bikiniszezon, ám addig is itt van nekünk Aleska Diamond szexi fürdőruhás fotója. TV + BulvárOrigoSzabó Ádám vitte a prímet - újabb 6 továbbjutó A Dalbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150201-eurovizios-dalfesztival-a-dal-ujabb-hat-tovabbjuto-szabo-adam-kapta-a-legtobb-pontot.htmlSzabó Ádám számára szerencsésen alakult a szombat este - ő kapta a legtöbb pontot a zsűritől, így biztos a helye a középdöntőben. TV + Bulvár--Rising Star: Visszautasította a szólót Palmirahttp://www.life.hu/bulvar/20150131-visszautasitotta-a-szolot-az-enekesno-varhegyi-lucas-palmira-a-szalagavatojan.htmlHetek óta feltűnik a Rising Star színpadán Várhegyi Lucas Palmira, akiből a műsor alatt közkedvelt előadó lett. Az érettségire készülő tanuló mégsem akar a felkapott énekesnő szerepében tündökölni iskolájában, inkább a háttérbe húzódik. Visszautasította, hogy szólóban énekeljen a szalagavatóján.TV + Bulvár--Habos-babos menyasszonyi ruhát próbált Kulcsár Edina http://www.life.hu/bulvar/20150130-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-gyoztese-gyonyoru-menyasszonyi-ruhat-probalt.htmlA Miss World Hungary 2014 győztese gyönyörű menyasszonyi ruhát próbált, anyukája meg is örökítette a pazar pillanatot.TV + Bulvár--Hódi Pamela autósjelenete se semmi http://www.life.hu/bulvar/20150131-hodi-pamela-osszetorte-a-milliomos-rapper-dynamic-autojat.htmlA járgány tulajdonosa, a milliomos rapper, Dynamic a sajtóból értesült a hírről. Biztos nem lett tőle szebb a napja. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.