Demcsák Zsuzsa csak nyugalmat szeretne – Tovább bonyolódik az ügye

Demcsák Zsuzsa tárgyalás testi sértés lopás bíróság volt férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa volt férjének újra bíróság elé kell állnia: lopási és testi sértési ügyét újratárgyalják. Előzőleg az ítélőszék felmentette minden vádpont alól.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, első fokon a bíróság minden vádpont alól felmentette Demcsák Zsuzsa volt férjét az ellene indított büntetőperben. A férfi ellen rongálás, lopás és súlyos testi sértés kísérlete volt a vád. A Mokka műsorvezetője Facebook-oldalán reagált a felmentés hírére. Most úgy tűnik, tovább tárgyalják az ügyet – írja az Origo.

Forrás: Facebook/FEM3Café

"Az ítélethirdetés után a gyermekeim anyja látszólag ismét megpróbálta a közvéleményt manipulálni a megnyilvánulásaival. Az is lehet, hogy az ügyészségre ez is hatással volt. Ez az egész egy bohózat! Vagy csak az időhúzás a cél" - nyilatkozta a férj.

Demcsák Zsuzsa levélben válaszolt a Bors megkeresésére: "Nyugalmat szeretnék, mert sokkal fontosabb, hogy a munkámra és a gyerekeimre koncentráljak. A vádat az ügyészség képviseli. Ha ők fellebbeznek, azt nyilván megalapozottan teszik. A rágalmakra nem kívánok reagálni, mert méltatlanok. Én teszem a dolgom, mindennap fél ötkor kelek, nevelem a gyerekeim és boldog vagyok, hogy mindent meg tudok adni nekik."

Közben a volt férj feljelentést tett Demcsák ellen okirat-hamisítás, hamis vád és hatóság félrevezetése miatt - írja a Blikk.

Szuperszexi felsőben mokkázott Demcsák Zsuzsa - A férfinézők ettől biztosan felébredtekhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokkajaban-szexis-pant-nelkuli-felsot-viselt.htmlNagyon odatették magukat csütörtökön reggel a Mokka stylistjai. Demcsák Zsuzsa öltözéke a legforróbb nyári napokat idézte, a tévénéző férfiak pedig a hűvös reggel ellenére egészen biztosan kimelegedtek egy pillanatra a látványától.TV + BulvárOrigoKelemen Anna nyomdokaiba lép Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/bulvar/20141103-kelemen-anna-keresztes-ildiko-utan-demcsak-zsuzsa-is-oneletrajzi-konyvet-ad-ki.htmlNem is igazi celeb az, aki nem dobott az elmúlt években piacra valamiféle könyvet, önvallomást, önéletrajzot, regényt - nevezzük bárminek is ezeket az írásos haknikat, amelyek középpontjában általában olyan történések állnak, amelyeket az átlagember többnyire csak a legbizalmasabb barátainak mondana el. Ha csak az emúlt néhány hét celebirodalmát nézzük: Keresztes Ildikó, Kelemen Anna után Demcsák Zsuzsa is kitette letette az asztalra, amije van.TV + BulvárOrigoDemcsák Zsuzsa lebeszéli a huszonéveseket a házasságrólhttp://www.life.hu/bulvar/20140620-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-lebeszeli-a-huszoneves-lanyokat-a-hazassagrol.htmlA TV2 szép műsorvezetője szerint 30 év alatt nem szabad férjhez menni a lányoknak.TV + Bulvár--Önfeledten kalandparkozott Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20140617-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-a-magasban-kalandparkozott-es-tesztelte-a-batorsagat.htmlLélegzetelállító élményben volt része a műsorvezetőnek, aki egy csoport gyerkőcöt kísért el egy kalandparkba, ahol a magasságpróbát is kiállta.TV + Bulvár--Így ringatja a csípőjét Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20140331-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-adasanak-musorvezetoje-erotikus-csipotancot-mutatott-salsazas-kozben.htmlMivel Demcsák Zsuzsa lett Majka NaNee! című műsorában a legőszintébb, azt kérte, hogy egy salsaoktatóval képezhesse tánctudását.TV + Bulvár--Demcsák aktfotókat őrizgethttp://www.life.hu/bulvar/20140321-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-a-supertv2-n-majka-nanee-cimu-musoraban-vallott-arrol-hogy-aktkepeket.htmlA Mokka műsorvezetője a róla készült pikáns felvételeket Majkának mutatta meg.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.