Szörnyű vonatbaleset New Yorkban: hatan meghaltak, tucatnyian megsérültek

Forrás: MTI/AP/The Journal News/Albert C/Frank Becerra Jr -
vonatbaleset szerelvény előváros sín halott tragédia New York autó személygépjármű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
New York egyik elővárosának vasútvonalán egy vonat ütközött egy síneken rekedt személygépkocsival. Többen életüket vesztették.

Az eddigi jelentések szerint összesen 7-en haltak meg, 12-en pedig súlyosan megsérültek abban a New York-i elővárosi vasútvonalon történt balesetben, amely során egy vonat belerohant egy síneken rekedt személygépkocsiba – írja az Origo.

Forrás: MTI/AP/The Journal News/Albert C/Frank Becerra Jr

A helyi idő szerint kedd este fél 7-kor, a New Yorktól 40 km-re lévő Valhallánál történt ütközés következtében az autó és a szerelvény első kocsija kigyulladt. A vasútvonal szóvivője szerint öt utas és az autót vezető nő halt meg. A Metro-North az Egyesült Államok második legforgalmasabb vasútvonala a Long Island Rail Road után, naponta körülbelül 280 ezer utast szállít New York és Connecticut között.

Sajnos nem ez az egyetlen szomorú hír mára: szerda reggel egy újabb utasszállító repülő zuhant le a felszállást követően Tajvanon. A járaton 58-an utaztak, 9-en haltak meg. A becsapódásról videó is készült, a felvételért és a további részletekért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.