New York egyik elővárosának vasútvonalán egy vonat ütközött egy síneken rekedt személygépkocsival. Többen életüket vesztették.

Az eddigi jelentések szerint összesen 7-en haltak meg, 12-en pedig súlyosan megsérültek abban a New York-i elővárosi vasútvonalon történt balesetben, amely során egy vonat belerohant egy síneken rekedt személygépkocsiba – írja az Origo.

Forrás: MTI/AP/The Journal News/Albert C/Frank Becerra Jr

A helyi idő szerint kedd este fél 7-kor, a New Yorktól 40 km-re lévő Valhallánál történt ütközés következtében az autó és a szerelvény első kocsija kigyulladt. A vasútvonal szóvivője szerint öt utas és az autót vezető nő halt meg. A Metro-North az Egyesült Államok második legforgalmasabb vasútvonala a Long Island Rail Road után, naponta körülbelül 280 ezer utast szállít New York és Connecticut között.

Sajnos nem ez az egyetlen szomorú hír mára: szerda reggel egy újabb utasszállító repülő zuhant le a felszállást követően Tajvanon. A járaton 58-an utaztak, 9-en haltak meg. A becsapódásról videó is készült, a felvételért és a további részletekért kattints ide.