Szerelmespár-baj van készülőben a Villában

Forrás: RTLKLUB -
szauna VV Edina szex VV Laci ValóVilág 7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edina és Laci a játék egyik legszigorúbb előírását szegték meg, ezért súlyos büntetés jár a pár egyik tagjának. Vagy éppen mindkettőnek?

"Hallottuk, hogy Fanniék a nyugiszobában közösülnek. Eszünkbe jutott, hogy a közösülés egy jó dolog, és nekünk sem ártana egy jó közösülés. Azért másztunk be a szauna alá, mert azt akartuk, hogy a nemiszervünk úgymond eggyé váljon" - magyarázta Edina, hogy miért bújtak el a szauna pad alá a kamerák elől, megszegve ezzel a szabályzatot. Nem is értjük, hiszen eddig simán ment nekik a takaró alatt is...

Forrás: RTLKLUB

A büntetés kegyetlen; egyikőjüknek biztosan párbajozni kell, a feladatot pedig Edina vállalta magára. A többiek összeesküdtek a szerelmesek ellen, megegyeztek, hogy Lacira teszik a jeleiket, de Robin egyelőre még gondolkodik, ráadásul neki szuperképessége miatt dupla szavazati joga van. Nagyon izgalmas lesz a holnapi kiválasztás!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.