Pucéran is cukik - Vicces fotók szőr nélküli kutyákról

Forrás: Sophie Gamand/Sophie Gamand Striking Paws -
kutya fotó bunda Sophie Gamand meztelen szőr vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindegy, hogy szőrösek vagy csupaszok, a kutyák mindenhogy szupercukik. Bár sokan ijesztőnek tartják először a szőrtelen kutyákat, Sophie Gamand fotósorozata bebizonyítja, milyen viccesek és imádnivalóak ők is. 

"Sok meztelen kutya gazdáját éri attrocitás az utcán, mikor kedvenceiket sétáltatják. Olyan is előfodult, hogy az egyik kutyát megrúgták, mert azt hitték, patkány" - meséli modelljeiről a fotós.

Forrás: Sophie Gamand/Sophie Gamand Striking Paws

A kínai meztelen kutya nagyon félénk fajta, sok időbe telik, mire megengedik idegeneknek, hogy megsimogassák őket. Akaratosak is, ezért igazi kihívás volt őket lefotózni a művésznek, mert ha éppen nem akarták az arcuk közelében a kamerát, nehéz volt meggyőzni őket.

Jógázó kutyák

Nézd, milyen édesek a jógapózokban pózoló blökik is! Sőt, nemcsak kutyák, de még medvék és macskák is űzik ezt a sportot.

Nézd meg a többi pucér cukiságot is!

Forrás: Sophie Gamand/Sophie Gamand

Ez komoly? Megtaláltuk az egyik legfurcsább szállást, amit kibérelhetsz http://www.life.hu/news/20150205-jegkunyho-berelheto-tiz-dollarert-ejszakankent-az-airbnb-oldalon.html Ha elég kalandvágyónak érzed magad, és a hideget is jól bírod, neked találták ki az iglut. Egy amerikai srác jégkunyhóját bérelheti ki bárki az Airbnb oldalon. Reméljük, takarót adnak hozzá. News Thinkstock Szállj fel a legrázósabb Disney-hullámvasutakra http://www.life.hu/news/20150202-a-legjobb-hullamvasutak-a-disney-parkokban.html Egy Disney-parkba legalább egyszer az életben el kell jutni, legalábbis azok szerint, akik már jártak ott. Most megmutatjuk a Disney-parkok legjobb és legijesztőbb hullámvasutait. Garantáltan kedvet kapsz a száguldáshoz. News Thinkstock Nem kell állatorvoshoz menned, hogy megtudd, házi kedvenced regisztrálva van-e http://www.life.hu/news/20150202-ellenorizheto-a-petvetdata-oldalon-hogy-van-e-chipje-a-kutyanak.html Ugye te is tudod, hogy kötelező chipeltetni a négy hónaposnál idősebb kedvencedet, és persze az évente kötelező oltások sem elmulaszthatóak. Most lecsekkolhatod, az állatorvos mindent helyesen adminisztrált-e. News Thinkstock Botrány botrány hátán - Volt, amikor Harry herceg meztelenkedéssel és részeg bulizással borzolta a kedélyeket http://www.life.hu/news/20150129-harry-herceg-legnagyobb-botranyai.html Az ártatlan arcú Harry hercegről az elmúlt években inkább botrányai miatt hallhattunk a legtöbbet. Összeszedtük, milyen balhékba keveredett a jófiú Vilmos öccse. Íme! News -- Így néz ki, amikor Spanyolországban kemény a tél http://www.life.hu/news/20150208-jegtakaro-egy-lampaoszlopon-spanyolorszagban-navacerradaban.html -- Kitiltottak egy gyorsétteremből egy kölyökkengurut http://www.life.hu/news/20150206-kitiltottak-egy-gyorsetterembol-egy-kolyokkengurut.html Az élet kegyetlen. Három hónapon át rendszeresen látogatott egy közeli gyorséttermet egy nő, akit egyik nap kedvencével együtt távozásra szólítottak fel. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.