Először adott interjút Kendra Sunderland, akit most Amerika leghíresebb amatőr pornósaként tartanak számon.

Kendra Sunderland elérte a célját: ma már nincs olyan ember Amerikában (és a világháló bugyraiban evickélő felhasználó), aki ne ismerné a nevét és a könyvtárban meztelenkedő pornóvideóját. A mindössze 19 éves lány, aki egykor az Oregon Állami Egyetem padjait koptatta, a New York Daily Newsnak árulta el: kiskora óta arról álmodik, hogy a híres nyuszis magazin hasábjain mutathassa meg bájait.

Forrás: Facebook/Kendra Sunderland

„Én nem olyan vagyok, mint a többi lány, akik bizonytalanok a testükkel kapcsolatosan, vagy nem akarják mutogatni magukat. Az a fajta lány vagyok, aki nem fél attól, hogy megmutassa a testét és nem érzi emiatt furcsán magát" – magyarázta a lapnak Kendra, akit videója miatt a rendőrség közszeméremsértés vádjával letartóztatott, és pénzbüntetésre, illetve legfeljebb egy év letöltendő fogházra ítélt. Az egyetem is azonnal megtette a szükséges lépéseket: nem sokkal Kendra videója után kirúgták. Mutatjuk az ominózus videót:

A most Amerika leghíresebb amatőr modellje azonban nem keseredett el, mi több, éppen úgy érzi, most indult csak el afelé, amit igazán csinálni szeretne. „Nem akartam egész végig egy irodában dolgozni" – magyarázta a lány, aki nem sokkal később a MyFreeCams webkamerás szexoldalon folytatta tovább pályafutását.

Átlagos csajokból csábító felnőttfilmesek
Nincs olyan arc, amelyből egy profi sminkes ne tudna címlapfotósztárt varázsolni. Egy ismert sminkes megmutatta, hogyan szépülnek a pornócsillagok a keze alatt - a látványos átalakulásért kattints ide!

Elmondása szerint legelső „műsorával" egy óra alatt 150 dollárt (körülbelül 40 ezer forintot) keresett. A szülei azonban már nem olyan támogatóak: „Most egy kissé mérgesek" – magyarázta Kendra. És mit tenne, ha az ő lánya adná a fejét webkamerás szexre? „Ha boldoggá teszi, támogatnám. És talán adnék neki pár tanácsot."