Bukdácsolás a vörös szőnyegen: Helen Mirren után Charlotte Gainsbourg is csetlett-botlott

Forrás: Northfoto -
Helen Mirren botlás Berlini Nemzetközi Filmfesztivál ruha Charlotte Gainsbourg lépcső cipő vörös szőnyeg villantás esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt még Jennifer Lawrence is megtapsolta volna! Két színésznő is botladozott a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén – a fotósok kamerái pedig ezúttal sem kímélték őket.

Egyetlen vörös szőnyeges esemény sem telhet el esések nélkül. Jennifer Lawrence Oscar-gálás tanyálása és Hayden Panettiere MET-es elvágódása után most az úrhölgy címet viselő Helen Mirrenen volt a sor, hogy bizonyítsa, egy vérbeli díván nem foghat ki egy kis csetlés-botlás. Még akkor sem, ha nevezetesen a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál kellős közepén történik mindez.

Forrás: Northfoto

A 78 évesen is bombaformában lévő színésznőnek földig érő csipkeruhájával és hatalmas sarkú platform cipőjével gyűlt meg a baja (a legutolsó fotót elnézve nem csodáljuk, hisz valljuk be, nem kis teljesítmény lépcsőzni egy ilyen kombinációban), az eredmény pedig majdnem hasra esés lett.

A helyzethez képest persze egy úri hölgyhöz illő eleganciával oldotta meg a dolgot: mosolygott egyet, majd készségesen el is fogadta a segítségére siető úr karját, hogy megkapaszkodhasson.

Forrás: Northfoto

Charlotte Gainsbourgot sem kímélték a filmfesztivál fotósai. A merész jeleneteiről híres francia színésznő is kissé bizonytalanul billegett a filmfesztivál vörös szőnyegén, amelyen az élénk berlini szél sem sokat segített. Majdnem villantás lett a vége – ám szerencsére még időben orvosolni tudta a helyzetet. A képért kattints ide!

Forrás: Northfoto

Miley, van rajtad bugyi?

Túl vagyunk az év legnagyobb zenei díjátadóján, vele együtt pedig az év talán legbotrányosabb szerelésein is - a Life.hu ITT gyűjtötte össze azt az 5 szettet, amely után mi kértünk elnézést a sztárok nevében is.
Ezekről beszéltünk 2014-ben – Az év magyar botrányaihttp://www.life.hu/bulvar/20141218-magyar-botranyok-2014-ben.htmlNéhány híresség nevét többször emlegettük az év során, mint másokét, ám nem feltétlenül mindig pozitívan. Ki ne hallott volna a herevasalásról vagy arról, hogy Jude Law kit vitt a hotelszobájába budapesti tartózkodása alatt? Összegyűjtöttük, kiktől volt hangos a sajtó 2014-ben. TV + Bulvár--A lányok sem angyalok: tovább mesél a brit botránybirodalomhttp://www.life.hu/intim/20150203-a-brit-kiralyi-csalad-szexbotranyai-1950-es-1990-kozott-ii-erzsebet-nehez-evei.htmlMedvekucsmás gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója, pedofilbotrány a Buckingham-palotában, és nyilvános szex Windsor ősi falainál. A brit királyi család sosem szűkölködött a kisebb-nagyobb patáliákban, és akkor még nem is említettük az ifjú Harry kicsapongásait, vagy éppen Sarah Fergusonnak, András herceg volt feleségének lábujjszopogatós címlapjait.Intim--Ez nagyon cuki! Gyerekek játsszák el az Oscar-díjra jelölt filmekethttp://www.life.hu/kult/20150204-gyerekek-jatsszak-el-az-oscar-dijra-jelolt-filmeket.htmlZseniális videó készült! Gyerekek újraértelmezték az Oscarra jelölt filmeket. Kult--Dekoltázsokkal készültek a sztárok a BAFTA-díjátadóra - És eljött Monica Bellucci ishttp://www.life.hu/trend/20150208-sztarok-ruhai-a-bafta-a-brit-film-es-televizio-muveszeti-akademia-dijatadon.htmlVasárnap este rendezték Londonban a a Brit Film- és Televízió-művészeti Akadémia díjátadóját. A vörös szőnyegen idén a dekoltázsoké volt a főszerep.TrendOrigoSztár vagyok, hogy sminkeljek? - Larion Oscar tippjeihttp://www.life.hu/trend/20150204-ha-sztar-lennek-igy-kene-sminkelnem-a-voros-szonyegen-larion-oscar-tippjei.htmlDübörög a díjátadószezon, így ilyenkor a csodás kreációk mellett a sminkek is előtérbe kerülnek. Larion Oscar sminkmester mesélt arról, hogyan érdemes sminkelni, és mire is kell figyelni, ha az ember lánya a vörös szőnyegre téved.TrendThinkstockElérkezett a 16. Story Ötcsillag Díjátadó Gálahttp://www.life.hu/bulvar/20150206-16-story-otcsillag-dijatado-gala-ahol-dijazzak-a-legjobbakat-es-conchita-wurst-lep-fel.htmlOperabál már nincs, a Story Ötcsillag Díjátadó Gála pedig idéntől közéleti eseménnyé szeretné avanzsálni magát. Nem csoda, ha szinte minden médiaszereplő igyekezett meghívót kapni. Volt, akinek sikerült. Volt, akinek nem. A helyszínen lesznek a Life.hu munkatársai is, hogy megmutathassunk mindent.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.