Íme, az első hivatalos fotó a brit uralkodócsalád Facebookján

Forrás: Facebook/The Duke of York -
kiskorú szexbotrány Erzsébet királynő Buckingham-palota Facebook sajtó közösségi oldal András herceg közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először jelent meg kép a brit uralkodócsalád hivatalos Facebook-oldalán, amelyen András herceg az édesanyjával, II. Erzsébet királynővel és feleségével, Zsófiával látható.

Eddig szinte kizárólag hivatalos eseményekről tudósított közösségi oldalain a brit uralkodói család, ám most úgy tűnik, elérkezettnek látták az időt arra, hogy másra is használják a közösségi média erejét. András herceg posztolt a minap a Facebook-oldalra egy képet, amelyről most mindenki beszél.

Forrás: Facebook/The Duke of York

A fotón, amely a Telegraph szerint a Buckingham-palota egyik magántermében készült, II. Erzsébet királynő látható a nemrég szexbotrányba keveredett fiával, Andrással és annak feleségével, Zsófiával. Ez az első ismert alkalom egyébként, hogy az Egyesült Királyság uralkodója találkozott másodszülött fiával azóta, hogy a sajtóban többször is felmerült a neve egy régóta húzódó amerikai szexbotrány kapcsán.

Andrást korábban egy 17 éves lánnyal folytatott szexuális kapcsolattal gyanúsították meg a sajtóban – az ügyről bővebben ide kattintva olvashatsz. A Buckingham-palota és a királyi sarj is tagad: a hivatalos közlemény szerint a vádak „minden alapot nélkülöznek."

A brit királyi család legdurvább botrányai

Nem András herceg ügye az első alkalom, hogy a brit uralkodói család erkölcstelenségére összpontosul a világsajtó figyelme. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a királyi ház legemlékezetesebb szexbotrányait.
Gyönyörű kismama! Nézd meg Madeleine hercegnő kerekedő pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20150203-madeleine-hercegno-ismet-babat-var-es-megmutatta-egyre-kerekedo-pocakjat.htmlIsmét babát vár a királyi család hercegnője, aki egy Svédországban tett látogatása során mutatta meg egyre gömbölyödő hasát.Család--Vilmos fürdőnaciban, Pippa bikiniben - Így nyaralnak Katalin hercegnőékhttp://www.life.hu/csalad/20150203-katalin-hercegno-testvere-pippa-middleton-bikiniben-vilmos-herceg-furdonadragban.htmlNagy-Britannia leghíresebb fenekének tulajdonosát gyönyörű zöld bikiniben szúrták ki vasárnap Mustique szigetén. Katalin hercegnő és családja élvezi a luxusnyaralást - erről szivárgott ki néhány fotó.Család--Szoptatás vagy sem - így dönt egy hercegné - mi meg imádjuk Katalinthttp://www.life.hu/drlife/20150130-katalin-hercegne-mar-az-eslo-babanal-is-a-szoptatas-mellett-dontott.htmlValahogy nehéz elképzelni a világ nagy ikonjait, legyen az világhírű színésznő vagy éppen az angol uralkodóház tagja, természetes "működés" közben. Pedig az anyai ösztönök ugyanúgy működnek egy hercegné esetében, mint a világ bármely más édesanyjánál. Főleg ha a babájuk etetéséről van szó.Dr. Life--Gumicsizma helyett estélyi - Katalin hercegnő emlékezetes stílusváltásaihttp://www.life.hu/trend/20150129-katalin-hercegno-emlekezetes-stilusvaltasai.htmlMelyik nő ne akarná Katalin híres gardróbját? A hercegnőből igazi stílusikon lett az évek alatt, de persze ő sem így született. Megmutatjuk, milyen változásokon ment keresztül - érdemes tanulni tőle!Trend--Ő lehet Harry herceg új barátnője? Lassan nősülnie kellhttp://www.life.hu/intim/20150124-harry-herceg-uj-baratnoje-lehet-a-nemet-szoke-modell-anastasia-guseva.htmlMint ahogy azt korábban a Life.hu megírta, nincs mese, nősülnie kell Harry hercegnek. Úgy tűnik, az ifjú trónörökös igencsak rajta van a barátnővadászaton. Ismét új lánnyal látták.IntimOrigoBotrány botrány hátán - Volt, amikor Harry herceg meztelenkedéssel és részeg bulizással borzolta a kedélyekethttp://www.life.hu/news/20150129-harry-herceg-legnagyobb-botranyai.htmlAz ártatlan arcú Harry hercegről az elmúlt években inkább botrányai miatt hallhattunk a legtöbbet. Összeszedtük, milyen balhékba keveredett a jófiú Vilmos öccse. Íme!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.