Először jelent meg kép a brit uralkodócsalád hivatalos Facebook-oldalán, amelyen András herceg az édesanyjával, II. Erzsébet királynővel és feleségével, Zsófiával látható.

Eddig szinte kizárólag hivatalos eseményekről tudósított közösségi oldalain a brit uralkodói család, ám most úgy tűnik, elérkezettnek látták az időt arra, hogy másra is használják a közösségi média erejét. András herceg posztolt a minap a Facebook-oldalra egy képet, amelyről most mindenki beszél.

Forrás: Facebook/The Duke of York

A fotón, amely a Telegraph szerint a Buckingham-palota egyik magántermében készült, II. Erzsébet királynő látható a nemrég szexbotrányba keveredett fiával, Andrással és annak feleségével, Zsófiával. Ez az első ismert alkalom egyébként, hogy az Egyesült Királyság uralkodója találkozott másodszülött fiával azóta, hogy a sajtóban többször is felmerült a neve egy régóta húzódó amerikai szexbotrány kapcsán.

Andrást korábban egy 17 éves lánnyal folytatott szexuális kapcsolattal gyanúsították meg a sajtóban – az ügyről bővebben ide kattintva olvashatsz. A Buckingham-palota és a királyi sarj is tagad: a hivatalos közlemény szerint a vádak „minden alapot nélkülöznek."

A brit királyi család legdurvább botrányai
Nem András herceg ügye az első alkalom, hogy a brit uralkodói család erkölcstelenségére összpontosul a világsajtó figyelme. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a királyi ház legemlékezetesebb szexbotrányait.