Berki Krisztián üzletet szimatolt Costa Ricán

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
üzlet Costa Rica Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete tért haza Costa Ricáról Berki Krisztián, máris visszavágyik. Nem csak a meleg vonzza, jó üzletet talált!

Berki Krisztián bevallotta, el tudná képzelni, hogy évente pár hónapot, amikor itthon hideg van, a most felfedezett Costa Ricán töltsön.
„Az Éden Hotel forgatása alatt nagyon megszerettem az országot, szeretnék visszatérni. Amikor egy barátom meglátogatott Miamiból és megkérdezte, hogy milyen a hely, egyszerűen nem is tudtam szavakba foglalni, pedig a magyar nyelv nagyon árnyalt. Hihetetlenül naturális, érintetlen, felfoghatatlan színek, növény- és állatvilág vett körül, mindenki kedves és mosolyog. Úgy érzed magad, mintha 'rossz helyre' kerültél volna, ahol nincs mozgás, le van lassulva minden. Két hétbe tellett, amíg felfedeztem az amerikai turistákat" - nevetett Berki, aki hazaérkezése után pár nappal adott interjút a Life.hu-nak.

Berki Krisztián az reality-show nyereményét szimbolizáló pénzköteggel Fotó: Zsigmond László/Life.hu


„Itt mindenki boldog, az embereknek az az időtöltése, hogy lemennek a tengerpartra megnézni a naplementét. Ebben a klímában a bőröm kitisztult, elmúltak a légúti panaszaim. Eddig kerestem azt az országot, ahol évente pár hónapot el lehet tölteni, Costa Rica pont ilyen. Egy hátránya van, a 30 óra repülőút" - tett hozzá Berki, aki már üzleti terveket is sző.
„Nagyon sok üzleti lehetőséget látok ott, most fejlődik minden, még érdemes foglalkozni ezzel az országgal, ami egy aranybánya. Már körvonalazódott is bennem, mibe fogok belevágni" – árulta el Berki, aki három hónapot töltött családja nélkül és mire hazaért, megváltozott a kapcsolata kedvesével, Pamelával.

Berki február 23-tól az Éden Hotel műsorvezetőjeként látható a TV2-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.