Ennél cukibb talán nincs is: pingvinruhákat köt a 109 éves férfi

Forrás: Metro News -
pingvin kötés ruha Ausztrália idős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alfred Date 109 éves, és szeret másoknak segíteni. Állítása szerint képtelen nemet mondani bármire, így kezdődött a pingvinruhakötés is. 

A 2014 márciusi olajkatasztrófa után kért meg önkénteseket egy pingvinekkel foglalkozó alapítvány, hogy pulóvereket kössenek az állatoknak, ugyanis a gyapjú megköti az olajat, ami a tenger felszínén lebeg, így nem kerül az olaj a frakkos kis madarak testére, és nem eszik azt meg tisztálkodás közben - írja a hvg.

Forrás: Metro News

Alfred 1931-ben fogott először kötőtűt, azóta köt. Mikor a nővérek az idősotthonban, ahol lakik megkérték, segítsen, azonnal nekiállt a pingvinpulcsiknak.

A 109 éves férfi szerint a hosszú élet titka az, ha az ember nemcsak önmagáért, hanem másokért is él, és mindig az élet napos oldalát nézi.

"Ha elég hosszan és erősen dörzsölöd a rosszabbik felét, az is csillogni fog" - mondja.

Korábban is beszámoltunk már hasonló jótevőkről. Emlékszel például arra a 99 éves nénire, aki minden nap ruhát varr a szegény gyermekeknek? IDE kattintva olvashatsz róla bővebben!

Ennél cukibb talán nincs is: Pingvinruhákat köt a 109 éves férfihttp://www.life.hu/news/20150212-pingvinruhakat-kot-a-109-eves-ausztral-ferfi.htmlAlfred Date 109 éves, és szeret másoknak segíteni. Állítása szerint képtelen nemet mondani bármire, így kezdődött a pingvinruha kötés is. News--Kim Kardashian rendszeresen összepisili magáthttp://www.life.hu/news/20150211-kim-kardashian-allandoan-osszepisili-magat-az-alakformalo-fehernemui-miatt.htmlA hír, ami nélkül senki napja sem lehet teljes: a valóságshow-sztár maga vallotta be, hogyan jár állandóan az alakformáló fehérneműivel.News--Meghalt Uhrin Benedekhttp://www.life.hu/news/20150210-uhrin-benedek-enekes-dalszerzo-eletenek-93-eveben-elhunyt.htmlHosszú betegeskedés után, életének 93. évében elhunyt Uhrin Benedek. Nyugodjon békében!NewsMTI/Nagy LajosRóla beszél most a világ: először szólalt meg a könyvtárban meztelenkedő lányhttp://www.life.hu/news/20150210-eloszor-adott-interjut-a-konyvtarban-meztelenkedo-pornosztar-kendra-sunderland.htmlElőször adott interjút Kendra Sunderland, akit most Amerika leghíresebb amatőr pornósaként tartanak számon.NewsOrigoPucéran is cukik - Vicces fotók szőr nélküli kutyákrólhttp://www.life.hu/news/20150209-szor-nelkuli-kutyakrol-fotosorozat.htmlMindegy, hogy szőrösek vagy csupaszok, a kutyák mindenhogy szupercukik. Bár sokan ijesztőnek tartják először a szőrtelen kutyákat, Sophie Gamand fotósorozata bebizonyítja, milyen viccesek és imádnivalóak ők is. News--Madonna feneket villantott a Grammy vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/news/20150209-madonna-feneket-villantott-a-grammy-gala-voros-szonyegen.htmlHoppá, micsoda villantás! Madonna megmutatta fenekét a vörös szőnyegen.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.