"Leszarom, hogy feleséged van" - Gáspár Lacira nyomult VV Dóri

Gáspár Laci VV Dóri ValóVilág 7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hangját nem, de a kebleit azért megcsillogtatta VV Dóri a villalakókkal klipet forgató Gáspár Lacinak. Tényleg ilyen szexhiánya van már a szilikonlánynak? 

Megtetszett volna VV Dórinak Gáspár Laci? Az alábbi videó tanúsága szerint nagyon is, a szőke villalakó ugyanis bugyiban és melltartóban üldözte az énekest, akit ezúttal tényleg megsajnáltunk.

Úgy tűnik, amíg a valóságshow párocskái, Dennis és Fanni, valamint Laci és Edina vígan kufircolnak, Dórinak kezd az agyára menni a szexböjt... Ezek után a VV pikánsabb jeleneteire vágyók joggal reménykedhetnek abban, hogy a playmate a szintén facér Robinnak is megadja magát egy alkoholos estén. Persze, azzal a gondolattal is érdemes eljátszani, mi lesz, ha Laci tér vissza. Nekik ugyanis van még egy le nem játszott szerelmi meccsük egymással.

Pszichiáter kezeli Hujber Ferithttp://www.life.hu/bulvar/20150213-hujber-ferenc-szineszt-pszichiater-kezeli.htmlA színésznek szakember segít feldolgozni a betegségéből fakadó lelki problémákat. Hujber Feri elhatározta, megpróbálja leküzdeni káros szenvedélyeit. TV + Bulvár--Szexi fotójával forrósítja fel a pénteket VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20150206-vv-eva-fehernemus-fotot-posztolt-a-facebookjara.htmlMindenki megnyugodhat, ma sem maradunk Baukó Éva szexi fotója nélkül. A BeleValó műsorvezetőjének nincs oka panaszra, a közel két éve tartó absztinencia meghozta a gyümölcsét: bombaformában van.TV + BulvárOrigoEllenfelekből barátok - El sem hiszed, kivel bulizott Liptai Claudiahttp://www.life.hu/bulvar/20150206-liptai-claudia-es-abel-anita-toth-vera-es-toth-gabi-koncertjen-bulizott.htmlKi gondolná, hogy Liptai Claudia és Ábel Anita sok éve ismerik egymást? A két színésznő pedig már a Szomszédokban is forgatott együtt. Anita azóta tinilányból felnőtt nő lett, Claudia pedig negyvenévesen jobb formában van, mint valaha. TV + BulvárOrigoVisszaéltek Demcsák Zsuzsa gyermekei képmásával - "Gyalázat, amit a bulvár sajtó művel"http://www.life.hu/bulvar/20150205-demcsak-zsuzsa-facebook-bejegyzesben-irta-le-hogy-mit-gondol-a-bulvarsajto-mukodesenek-egy-reszerol.htmlEgyre-másra akadnak ki a televíziós világ szereplői ugyanarra a heti sztármagazinra. Tatár Csilla után Demcsák Zsuzsa is szót emelt a magánszféra védelme érdekében.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoVisszaéltek Tatár Csilla bizalmával - Perel a műsorvezető? http://www.life.hu/bulvar/20150204-ujsagiro-baratnoje-visszaelt-tatar-cilla-bizalmaval.htmlA nyilvános Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést a bulvársajtó képviselői számára Tatár Csilla. A Dal műsorvezetője nem tagadja, új kapcsolata van, párja azonban nem közszereplő, így nem kíván szerepelni a médiában. TV + Bulvár--Mi történt Keresztes Ildikó szájával - Baleset vagy szépészeti beavatkozás?http://www.life.hu/bulvar/20150202-keresztes-ildiko-a-tv2-hal-a-tortanjaban-feldagadt-szajjal-varta-vendegeit.htmlMeglepődtek Keresztes Ildikó vacsoráján a Hal a tortán szereplői. Az énekesnő duzzad ajkakkal várta a vendégeket, akik először plasztikai beavatkozásra gyanakodtak. Az énekesnő felvilágosította a többieket, hogy teljesen másról van szó.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.