Megvannak A Dal 2015 középdöntősei

Forrás: Facebook/Spoon -
középdöntő A Dal 2015 kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal 2015 középdöntője váratlan fordulatokat vett.

A versenyzők és a dalok ezen a héten kaptak hideget-meleget: volt olyan előadó, akit az őstehetség címmel illettek és volt olyan is, aki az arrogáns civil jelzőt kapta a zsűritől. Ezen az estén Pierrot volt a leginkább szőrös szívű - ami a pontokat illeti, Rákay Philip, Ruzsa Magdi és Csiszár Jenő összességében elégedett volt a versenyzők teljesítményével.

Forrás: Facebook/Spoon

A zsűri szavazatai alapján a középdöntő biztos továbbjutói, tehát a második középdöntőbe kerültek Csemer Boglárka - Boggie, Mujahid Zoltán és Szabó Ádám, a nézők szavazata alapján pedig ezen a héten a Spoon jutott tovább. Kíváncsian várjuk, ki képviselheti majd hazánkat az Euróvíziós Dalfesztiválon, amelyet idén Bécsben rendeznek meg.

A 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál lesz a hatvanadik Eurovíziós Dalfesztivál. Ausztriában rendezik meg, mivel a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivált az osztrák Conchita Wurst Rise Like a Phoenix című dala nyerte. Ausztria 1967 után másodszorra adhat otthont a dalfesztiválnak. Az első elődöntőre 2015. május 19-én, a második elődöntőre május 21-én, a döntőre pedig május 23-án kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.