Az egyik legérdekesebb párbajt láthatják vasárnap este a ValóVilág nézői, ugyanis a játék történetében ilyen még soha nem fordult elő: szerelmespár küzd meg egymással. Mi pedig különös posztot találtunk, amit Edina édesanyja tett közzé. 

Nem bírtak magukkal, szabályt szegtek, a szerkesztők pedig megbüntették őket, így VV Edina és villapárja, Laci küzd meg a bentmaradásért vasárnap este a ValóVilág párbaján. Persze, ehhez a többi lakó szavazata is kellett, ők pedig nem voltak elnézőek a gyűlölt párocskával. 

Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Mi is feltettük a kérdést: vajon az ízes beszédű lány vagy a tetovált macsó esélyesebb arra, hogy visszamenjen a villába? Összeszedtük, kire, miért szavazhatnak többen, cikkünket itt olvashatjátok el

A két játékos barátai és családtagjai napok óta kampányolnak a közösségi oldalakon, Edina anyukája azonban furcsa üzenetet írt. 

"Kedves Edina-szurkolók! Megtudtam, hogy a szavazason sajnos Laci vezet! Kerlek benneteket, hogy
segitsetek, hogy ne törjön össze néhány százalék miatt Edina álma. Főleg ne Laci miatt, aki idekint
szinte biztosan összetörné a szívét. Segítsetek, kérlek benneteket! Szavazzatok Edinára, mert vesztésre áll" - olvasható az asszony Facebook-oldalán. 

Nos, az nem valószínű, hogy Edina mamája valóban ismeri, melyik fantomkép kit takar, minden bizonnyal ezzel a rossz hírrel próbál még több szavazatot gyűjteni a lányának. 

"Nem szeretném a fizikai testem megmutatni"
A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid VV Edinával a beköltözésekor készített interjút. Ha nem emlékeztek rá, most feleleveníthetitek.