pornószínésznő lépcső futás Aleska Diamond Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizennyolc emeltnyi lépcsőfutás vár a furcsa párra. A kérdés már csak az, ki fut ki után... és az, hogy vajon Aleska komolyan gondolta-e, hogy pár lépcsőfokot ráver a magyar izommacsóra?

Ahogy a Life.hu is megírta, a Google összesítette, hogy 2014-ben kire kerestek rá a legtöbbször a magyarok az interneten. A prímet Aleska Diamond vitte, ami Berki Krisztiánnak rosszulesett, ennek pedig hangot is adott a közösségi oldalán. A táncosnő úgy döntött, hogy nem megy bele egy szócsatába, inkább kihívja egy fizikai erőpróbára a műsorvezetőt. Berki szerint Aleska bátrabb a kelleténél, hiszen semmi esélye nincs ellene.

„Szerintem még úgysem futottál rendes férfi után, most végre futhatsz utánam" – vicceskedett Berki, akinek elmés megjegyzését meg sem hallotta Aleska, szerinte Berki végre bebizonyíthatja, hogy nem csak a szája jár. Aztán majd az izzadós lépcsőházi kutyagolás után meglátjuk, ki bírja szusszal a 402 lépcsőfokot.

Demcsák Zsuzsa: "Az erőszakra nincs mentség"http://www.life.hu/bulvar/20150216-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-serelmezi-hogy-a-hivatalos-szervek-nem-alltak-ki-mellette.htmlA műsorvezető egy rendezvényen szólalt fel az erőszak ellen. TV + Bulvár--Kommentekben támadták a Rising Star győzteséthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-varhegyi-lucas-palmira-a-tv2-rising-star-gyozteset-betamadtak-a-kommentelok.htmlMáris támadások kereszttüzébe került Várhegyi Lucas Palmira, aki a TV2 Rising Star tehetségkutatójában épphogy legyőzte Czibi Norbit.TV + BulvárOrigoForró! Megérkeztek az első szexi jelenetek az Éden Hotelbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-a-tv2-eden-hotel-cimu-valosagshowjabol-megerkeztek-az-elso-szexi-kepsorok-berki-krisztian-pedig.htmlA valóságshow forgatása Costa Ricán zajlott, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel biztosította a paradicsomi körülményeket a játékosoknak, így nyilvánvaló, hogy lekerültek a melltartók és repültek az alsónadrágok.TV + Bulvár--Veszélyben Nótár Mary karrierje? Jól ráijesztett Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-kerenyi-miklos-gabor-kero-rendezo-kifejtette-notar-mary-enekesno.htmlKerényi Miklós Gábor jócskán ráijesztett Nótár Maryre, akinek hangját hallva megdöbbentő kijelentést tett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKommentekben támadták a Rising Star győzteséthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-varhegyi-lucas-palmira-a-tv2-rising-star-gyozteset-betamadtak-a-kommentelok.htmlMáris támadások kereszttüzébe került Várhegyi Lucas Palmira, aki a TV2 Rising Star tehetségkutatójában épphogy legyőzte Czibi Norbit.TV + BulvárOrigoÍme, a bizonyíték, hogy Kozsó igazi harcos - szülinapi tortájával pózolt az énekeshttp://www.life.hu/bulvar/20150210-kozso-az-amokfutok-enekese-tortat-villantott-es-mosolyog-ugy-tunik-sulyos-betegsegebol-lassan.htmlSzületésnapja alkalmából látványos tortájával pózolt Kozsó. Úgy tűnik, végre mosolyogni is tud már a halál torkából visszatért énekes.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.